I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

PerSu marketi u Zrenjaninu – specijalna brend akcija do kraja marta meseca

U toku je specijalna akcija u četiri maloprodajna objekta PerSu marketa u Zrenjaninu. Brend akcija se odnosi na objekte na lokacijama 20. Oktobar, Mihajlovački drum bb, Žabaljska bb, Vojvode Petra Bojovića 2 i traje do 31. marta.

Za one koji užitak pronalaze u zalogaju kvalitetnog sira, sirevi Bovidur, Ovidur, Carprodur, brenda Vindija u pakovanju od 1 kg, do kraja meseca su svim kupcima dostupni po znatno nižoj ceni.

U specijalnu akciju uključene su i smeše za hleb brenda Vega u pakovanju od 500 g. Užitak u mirisu i ukusu svežeg pečenog hrono, kukuruznog ili ražanog hleba je svakako do 31. marta još dostupniji.

U prilog specijalnoj ponudi biljnog čaja od konoplje, brenda Botanikos, svakako idu i vremenske prilike koje nas očekuju do kraja kalendarske zime. Za one koji više vole espreso kafu od čaja, u specijalnoj brend ponudi je i kafa Barcafe Espresso u pakovanju od 250 grama. Za ljubitelje piva tu je kraft pivo Kabinet, koje na police PerSu marketa stiže iz podnožja planine Kosmaj. Za sve one koji nisu do sada uživali u ukusu Plavog i Porter piva, brenda Kabinet, mart je prava prilika za to.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U okviru brend akcije, našle su se i fantastične kapsule Ariel Pods, koje su pravi izbor svih onih koji od pranja veša očekuju čistoću, mekoću i miris.

„Kroz naše brend akcije uvek želimo da našim kupcima ponudimo više. Zato je važno da u svakoj od ovih akcija napravimo kvalitetan miks proizvoda u kome će se zaista naći za svakogpo nešto. Verujemo da smo i ovog puta napravili pravi izbor“, poručuju iz PerSu kompanije.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Kupci vole da kupuju u marketima u kojima se osećaju udobno, poželjno i cenjeno. Zaposleni u svim PerSu marketima kroz svoj osmeh i pristupačnost svakom kupcu demonstriraju svakodnevno da su oni i te kako dobrodošli, a brend akcija, koju detaljnije možete pogledati na linku PerSu – Brend akcija – mart mesec, je svakako još jedna u nizu potvrda.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh