I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

PerSu marketi veliki prijatelji sajma zadrugarstva „Mladenci”

Prvi sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije – pod nazivom „Mladenci”, održan je u Zrenjaninu od 22. do 24. marta u sportskoj hali Medison. Ulaz je bio besplatan, a brojni posetioci mogli su da probaju i kupe domaće prehrambene proizvode, ručne radove, ali i da vide bogat kulturno umetnički program.

PerSu marketi, kao veliki prijatelji, podržali su održavanje sajma i dali svoj doprinos oporavku sela, skretanjem pažnje na problem nestanka sela, ali i da bi se mladi podstakli da ostanu u njima.

Sajam je simbolično nazvan Mladenci, jer se veruje da samo mladi mogu da pomognu oporavak sela, ali i opstanak Srbije, budući da nas je iz godine u godinu sve manje i manje. Zato je i za početak ove manifestacije odabran 22. mart, dan u kojem se obeležavaju Mladenci, koji se
proslavljaju za srećan brak i blagostanje.

Zahvaljujući podršci brojnih prijatelja, ali i grada Zrenjanina i ministra za regionalni razvoj – Milana Krkobabića, prvi sajam zadrugarstva “Mladenci“ uspešno je realizovan – bilo je više od 90 učesnika iz čitave Srbije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na sajmu zadrugarstva, PerSu marketi po prvi put su predstavili javnosti novi projekat pod nazivom “Naši smo” koji ima za cilj osnaživanje sela, povezivanjem PerSu marketa i lokalnih dobavljača. Na ovaj način PerSu marketi pomažu malim proizvođačima da svoje proizvode plasiraju na tržište i učine dostupnim svim potrošačima.

Više o novom projektu PerSu marketa možete saznati na nasenamavredno.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh