I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

PerSu marketi počeli podelu ogreva za 100 porodica iz našeg komšiluka

PerSu marketi su od svake Vaše kupovine, obavljene u periodu od 1. do 31. oktobra donirali po 1 dinar i na taj način uspeli da prikupe preko milion i po dinara za nabavku ogreva za 100 najugroženijih porodica. Reč je o porodicama koje žive u 80 naseljenih mesta širom Vojvodine, a u kojima posluje ova kompanija.

topli dinar cover

Podela ogreva porodicama počela je u četvrtak 1. novembra kako bi hladne jesenje dane koji nam predstoje, dočekali spremno.

Akcija PerSu marketa naišla je na veliku podršku kako potrošača, tako i poslovnih partnera. Ove godine akciju su se podržale kompanije Štark, Pepsi, Eurobriket, Moravka i Victoria Oil.

Celokupnoj organizaciji i ove godine veliku pomoć pružili su centri za socijalni rad iz svih opština, ukazujući na najugroženije mnogočlane porodice.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Zahvaljujemo se svim potrošačima, ali i partnerima, koji su doprineli uspešnoj realizaciji humanitarne akcije „Topli dinar” i pomogli nam da ove zime svima bude toplo” – poručuju iz PerSu marketa.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh