I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Svečano otvoren renovirani PerSu market u Novom Sadu

U četvrtak 05. jula, svečano je otvoren renovirani PerSu market u Novom Sadu na adresi Bulevar Kralja Petra I 7.

Sredili smo Vašeg omiljenog SuPer komšiju, kako bi Vam svakodnevna kupovina u njemu bila prijatnija i ugodnija.
Na oko 150 m2 prodajnog prostora, ova supereta nudi svojim potrošačima preko 4.000 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova, a dve SuPer kase im omogućavaju brzu, laku i udobnu svakodnevnu kupovinu, poručuju iz Persu marketa.

Na dan reotvaranja, znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja i promotivnih aktivnosti, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca.

Iz ponude ovog market trgovci izdvajaju odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, ali i uvek svežeg voća i povrća po SuPer cenama.

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca od ranih jutarnjih sati.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Komšije i komšinice koje su svojim prisustvom uveličale ovaj dan, dočekalo je ljubazno i nasmejano osoblje, što je uz brojne poklone iznenađenja, promocije i degustacije, učinilo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

Ukoliko živite u Novom Sadu ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom vojvođanskom gradu – Evropskom predstavnku kulture za 2021. godinu, pozivamo vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine – poručuju iz PerSu marketa.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh