I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„PerSu marketi“ – generalni pokrovitelji drugog međunarodnog Sajma privrede „ZrBizNet”

PerSu marketi su generalni pokrovitelji međunarodne privredne manifestacije „ZrBizNet”, koja se po drugi put održava u Zrenjaninu u hali „Medison”, u periodu od 20. do 22. septembra.

Tema ovogodišnjeg ZrBizNet-a je „Pokreni se”, a PerSu marketi će se na sajmu predstaviti sa svojim projektom saradnje sa lokalnim proizvođačima pod nazivom „Naši smo”. Cilj projekta je razvoj i osnaživanje lokalne privrede, na taj način što pruža priliku malim i srednjim preduzećima da svoje proizvode plasiraju u preko 140 PerSu marketa širom Vojvodine.

Na ovaj način želimo da pomognemo i pokrenemo razvoj lokalnih sredina u kojima poslujemo, poboljšamo kvaliteta života u svakom mestu, kroz dostupnost zdravih, domaćih, lokalnih proizvoda, iza kojih stoje jedinstveno poreklo, tradicija, kvalitet i receptura. Želimo da našim potrošačima, učinimo ovakve proizvode dostupnim, a proizvođačima, odnosno našim budućim partnerima olakšamo plasman i uslove poslovanja – poručuju iz PerSu marketa.

Svi koji sledeće nedelje naprave izlet u Zrenjanin i posete privredni sajam „ZrBizNet”, biće u prilici da tri dana uživaju u bogatom i sadržajnom programu, upoznaju lokalnu kulturu i običaje, isprobaju zanatske proizvode i gurmanske specijalitete, ali i unaprede svoje znanje i biznis, prošire mrežu saradnika, pokrenu se i zaposle.

Kompanija PerSu više od 20 godina uspešno pokreće privredu Zrenjanina i Vojvodine. Pre 21 godinu otvoren je prvi PerSu market u Srpskom Itebeju, a sada svoju delatnost ostvaruju u 80 naseljenih mesta i zapošljavaju preko 1.000 radnika.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kompletan program ZrBizNet-a pogledajte OVDE

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh