I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

PerSu marketi bodre VK Proleter: Mladi vaterpolisti su inspiracija svojoj i generacijama koje dolaze

„Naše, nama vredno“ je projekat kroz koji PerSu marketi aktivno ulažu u razvoj celokupne zajednice kroz podršku lokalnim proizvođačima, afirmisanju malih porodičnih biznisa, stvaranju uslova za nova radna mesta. Ovaj značajan projekat prevazilazi sferu ekonomskog napretka, te aktivno inicira i razvoj sporta i kulture.

Podrškom zrenjaninskom VK Proleter PerSu marketi ulažuu razvoj sporta, a to je i te kako važna investicija za zdravu budućnost. S druge strane, rukovodstvo i treneri VK Proleter svakodnevno promovišu duh olimpizma, podstiču fer plej, približavaju sport mladima, uče ih pravim vrednostima.

„Vaterpolo je mnogo više od rezultata u bazenu! Vaterpolo je timski sport, gde svaki igrač zna da je nemoćan bez ostatka ekipe. Upravo tako i PerSu marketi kroz projekat „Naše, nama vredno“ jačaju svoju zajednicu kao svoj tim, gledaju na njih kao na svoje saigrače, znajući da je cilj zajednička pobeda“, poručuju iz PerSu marketa.

Mladi vaterpolisti VK Proleter su inspiracija svojoj generaciji i generacijama koje dolaze. Njihov trud i rezultati treba da podstaknu mlade da se bave sportom, da neguju sportski duh, da razumeju značaj sporta u fzičkom i emotivnom razvoju. Imajući u vidu pozitivne efekte sporta na razvoj mladih, rukovodstvo PerSu marketa se odlučilo da bude oslonac ovom timu na tom putu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Motivisanje mlađih generacija da odrastaju uz sport je važan cilj kome zajednički treba da pristupe lokalna samouprava, rukovodstvo klubova, kao i predstavnici privrede, a podrška PerSu marketa VK Proleter je primer koji svakako treba slediti.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh