I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

PerSu market u Žitištu na novoj adresi – prostraniji, pregledniji i ugodniji za kupovinu

U četvrtak 28.01.2020. u 07h u Žitištu, kompanija PerSu svečano otvara novi PerSu market.

On će biti na samo par koraka od stare lokacije. Ulica je ista – Cara Dušana, ali umesto na broju 12 od četvrtka market će biti na broju 10. Iako je reč o samo par metara razdaljine, iz kompanije PerSu poručuju da je napravljen veliki iskorak kada je reč o udobnosti i komforu prilikom kupovine.


Novi market u Žitištu u prostoru od oko 170 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 3.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. Uz stručnost i ljubaznost osoblja, kvalitetan i širok asortiman, povoljnost proizvoda je jednako važan atribut svih PerSu marketa.
„Naši prodajni objekti sumesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja! Naše komšije u Žitištu tog dana očekuje 100 bogatih poklon paketa, 100 poklon cegera, a svaka 50. kupovina biće gratis“, poručuju iz PerSu kompanije.


Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje novog objekta i uz već poznatu dobrodošlicu PerSu osoblja, žitelji Žitišta će na novoj adresi još više uživati u kupovini.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh