I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

PerSu komšija stigao u Mali Iđoš

Od subote 17. februara, PerSu porodica bogatija je za još jednog člana. Presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Malom Iđošu, na adresi Glavna 31. Otvaranju je prisustvovao predsednik opštine Mali Iđoš, Marko Lazić.

Vrata ovog PerSu marketa otvorena su radnim danima i subotom od 06:30h do 20:30h i nedeljom od 07h do 20h, gde mušterije spremno čeka ljubazno osoblje PerSu marketa.

Supereta u Malom Iđošu, svakog dana svojim potrošačima na 200 kvadrata prodajnog prostora nudi preko 4.000 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova. Kako bi Vam svakodnevna kupovina bila brza, laka i udobna, objekat je opremljen sa dve SuPer kase.

-Na dan otvaranja, znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja i promotivnih aktivnosti, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude izdvajamo odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, ali i uvek svežeg voća i povrća po SuPer cenama, kažu u ovoj kompaniji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca i darovao ih SuPer poklonima. Dva najsrećnija potrošača su na poklon dobila Samsung LED TV, dok je svaka 50. kupovina bila za 1 dinar. I tu nije bio kraj iznenađenjima. Prvih dvadeset potrošača obradovano je poklon paketima PerSu, Belkino&Delikato, dok je svaka kupovina na izlazu iz novootvorenog objekta darovana poklonom
prijatelja PerSu marketa.

Ukoliko živite u Malom Iđošu ili posećujete ovo mesto, PerSu marketi Vas pozivaju da ih posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh