I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

PerSu i DTL donirali 8,5 miliona dinara za kupovinu medicinske opreme

PerSu marketi i sve ostale članice Domaćeg trgovačkog lanca (DTL) donirali su 8,5 miliona dinara za kupovinu neophodne medicinske opreme za borbu protiv virusa COVID-19. Sredstva su uplaćena na namenski račun Vlade Republike Srbije.

Kao jedni od osnivača DTL-a, trgovačkog klastera koji posluje na teritoriji cele Srbije u gotovo 700 objekata, PerSu marketi uložili su 1,2 miliona dinara u ovu zajedničku donaciju, a sve u cilju da se kao društvo što pre izborimo sa novonastalom situacijom.

Smatramo da je novac sada najpotrebniji u zdravstvu i radimo sve što možemo da pomognemo opstanku zajednice, upravo kroz pomoć zdravstvenim ustanovama. Pored toga, preduzeli smo i sve mere zaštite naših zaposlenih, kao i kupaca, kako bi sprečili širenje virusa poručuju iz PerSu marketa.

Od početka vanrednog stanja, u svim PerSu marketima uvedene su dodatne mere zaštite, kasiri su izolovani zaštitnom zavesom, trgovci su opremljeni vizirima, maskama i rukavicama, a dezinfekcija kontaktnih površina vrši se na svaka dva sata.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh