I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

PerSu dečji program na 36. Danima piva

Gimnazijska ulica u centru grada i ove godine će tradicionalno biti pretvorena u ulicu PerSu kišobrana. Program za decu odvijaće se tokom tri dana, od četvrtka 26.08. do subote 28.08. u periodu od 19 do 21h.

U četvrtak, 26. avgusta, Zrenjaninci će sa svojim najmlađima moći da uživaju u zanimljivom sadržaju, očekuje ih predstava Potraga za krilima, brojni animatori, klovnovi, ali i prijatelji iz Dino parka sa Zlatibora, koji će deci podeliti brojne nagrade. Nakon toga, u petak 27. avgusta, pored Dino parka, održaće se i koncert Popularnog orkestra Frenk Sinatra i Dečjeg hora Kulturnog centra.

persu dečji program

Svi tinejdžeri najviše će se obradovati suboti, kada u goste dolaze poznati Youtuberi Suarez i Luka Čolak.

Svi sadržaji su besplatni i namenjeni različitim uzrastima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovo je još jedan poklon trgovinskog lanca PerSu svima koji posete manifestaciju Dani piva u potrazi za dobrim kulturnim sadržajem, kao i za dobrom zabavom za sve generacije.

Pored PerSu dečje ulice, bogat program pripremljen je i u Plankovom parku kod Kulturnog centra, pod nazivom Zabavilište u parkiću plankiću, gde će svakog dana, počevši od četvrtka 26.08. pa sve do nedelje 29.08. mališani moći da učestvuju u raznim sportskim i edukativnim radionicama.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh