I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

PerSu dečija nedelja u ITO marketu

Prva nedelja u oktobru je u celom svetu i kod nas posvećena deci. Cilj obeležavanja dečije nedelje jeste skretanje pažnje javnosti na decu i mlade, na potrebe i prva dece i mladih u porodici, društvu i lokalnoj zajednici.

persu-decija-nedelja

-Kao društveno odgovorna kompanija, koja vodi računa kako o svojm zaposlenima tako i o široj društvenoj zajednici, potrudili smo se da ove godine završetak dečije nedelje obeležimo i u PerSu marketima, poručili su iz PerSu-a.

Predstava za najmlađe

Tim povodom u petak 07.10. u ITO marketu održana je predstava za decu pod nazivom “Vesele čarolije” čarobnjaka Hari Magnusa i klovna Bimba. Nekoliko stotina mališana uživalo je u zabavnom programu internacionalnog pozorišta “Magnus”. U ovoj magičnoj predstavi, koja je pored prelepe scenografije, pozorišnih kositma, obogaćena mađioničarskim trikovima čarobnjaka Hari Magnusa i nezaobilaznog klovna Bimba, mališani su uživali punih dva sata.

-Osmesi na njihovim licima govorili su više od hiljadu reči, dodali su zadovoljno.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Iz PerSu marketa za sledeću godinu, najavljuju još bolju zabavu za decu i SuPer provod.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh