I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

PerSu akcija „Topli dinar“: Počela podela ogreva za 100 porodica

Uspešno je završena velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom „Topli dinar“. PerSu marketi su od svake Vaše kupovine, obavljene u periodu od 01. oktobra do 31. oktobra, donirali po 1 dinar i na taj način uspeli da prikupe preko milion i po dinara za kupovinu ogreva za 100 najugroženijih porodica u Vojvodini.

Podela ogreva porodicama, počela je u sredu 01.11. i uveliko je u toku, kako bi hladne jesenje dane koji nam predstoje, dočekali spremno.

Zahvaljujemo se svim potrošačima i partnerima koji su doprineli uspešnoj
realizaciji humanitarne akcije „Topli dinar“ i pomogli nam da ove zime svima bude
toplo – poručuju iz PerSu marketa.

CILJEVI AKCIJE „TOPLI DINAR”

Kako navode u ovoj trgovinskoj kompaniji, cilj ove akcije je da se pomogne i dodatno doprinese zajednici, kroz direktnu i transparentnu pomoć najugroženijima. Da podsetimo, kroz akciju „Topli dinar”, u toku prve dve godine ogrev je dobilo 200 socijalno ugroženih porodica iz gotovo cele Vojvodine. Celokupnoj organizaciji veliku pomoć pružili su i Centri za socijalni rad iz svih opština, koji su se uključili i dostavili spiskove najugroženijih mnogočlanih porodica. Na taj način, povezali su se trgovci, proizvođači, potrošači i centri za socijalni rad, kako bi zajedničkim snagama doprineli da ove zime svima bude toplo.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh