I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Od 1. septembra PerSu penzionerske popust kartice

Persu marketi od prvog septembra uvode poseban program lojalnosti za penzionere. Ovaj trgovački lanac je prvi i jedini na ovim prostorima u kome će svi penzioneri moći da koriste svoje Penzionerske popust kartice.

ppk-prikaz-

U pitanju je još jedan od načina za dodatnu uštedu i čuvanje kućnog budžeta, ovog puta posvećen starijim građanima, koji će svoje popuste moćí da ostvare u preko 120 Persu objekata širom Vojvodine.

ppk-prikaz-1

 

Program Penzionerkse popust kartice funkcioniše vrlo jednostavno.

Svaki penzioner treba samo da se javi svom udruženju penzionera, ili Penzionerskom servisu na besplatan broj 0800 303 300 i na taj način dolazi do svoje popust kartice. Nakon toga, sa karticom odlazi u Persu market i ima priliku da ostvari brojne popuste.

U svim Persu marketima, od prvog septembra naći će se veliki broj artikala, posebno obeleženih i samo korisnici kartice moći će da ih kupuju po izuzetno povoljnim cenama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U pitanju su osnovne životne namirnice, kao i svi ostali artikli neophodni za funkcionisanje i održavanje domaćinstva. Na ovaj način, Persu marketi su još jednom izašli u susret svojim potrošačima, kako bi im što više olakšali kupovinu i učinili je prijatnijom i pristupačnijom.

Više informacija o Penzionerskim popust karticama od prvog septembra možete naći na sajtu www.persu.rs zatim na www.penzionerskipopusti.rs kao i na Facebook stranici www.facebook.com/persu.marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh