I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

I penzioneri u korak sa svetom

U Zrenjaninu je 9.912 osoba je zaslužilo diplome škole računara NIMIKO.

 

Utisci penzionera – polaznika kursa 

Na nastavu dolazi veliki broj dece osnovnih i srednjih škola. Njima je korišćenje računara neophodno da bi mogli da koriste informacije, koje pruža savremeni svet. Korišćenje računara u nastavi je već postao standard, a svaka oblast: istorija, geografija, biologija, strani jezik,… može da se unapredi i obogati korišćenjem računara.

Kursevi programiranja su veoma popularni. Da bi postao dobar programer, treba steći i što više praktičnog iskustva. Kod nas na nastavi, ceo kurs se odradi praktično. Deca dolaze kod nas na nastavu i po 8 godina – uvek ima nešto novo da se nauči.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ŠTA UČE ODRASLI I PENZIONERI?

Za zaposlene imamo osnovni kurs koji držimo po međunarodno definisanim standardima. Uči se opšte korišćenje računara u Windows sistemu, obrada teksta u Word-u i korišćenje Interneta. Na časovima, teme i zadaci su prilagođeni poslovnim temama.

Za penzionere kurs traje 30 časova, a za to vreme polaznici nauče osnove Windowsa, Worda, a najveći deo nastave posvetimo korišćenju Interneta. Nauče da koriste e – mail, facebook kako bi se lepo sporazumevali sa svojom porodicom ili prijateljima koji nisu tako blizu njih. Sa penzionerima je divno raditi. Sve su to iskusne, formirane osobe sa puno životnog iskustva. Časovi i teme koje sa njima obrađujemo donesu i našim predavačima mnoga nova iskustva. Teme o kojima pišemo, tražimo fotografije i šaljemo Internetom su iz njihovog bogatog života.

Svi uživamo dok traje obuka za penzionere. Da uživaju i penzioneri pokazuju njihovi komentari koje su nam zapisali posle nastave.

www.nimiko.co.rs
Adresa: Slovačka 3, Zrenjanin
Tel: 064/13-18-314

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh