I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Ova pizza je odlična, a ove nedelje je akciji 20% popusta

Pekara čija ˝pizza na drva˝ koja za ˝tren oka˝ stiže na vašu kućnu adresu je za ovu nedelju pripremila specijalnu akciju za Zrenjanince – 20% popusta na sve poručene pice.

Jabuka, pekara prepoznatljiva po kvalitetnom pecivu i neodoljivoj pici, a od nedavno i po ukusnom roštilju od čistog mesa, za dane koji su pred nama pripremila je specijalnu akciju koja će se mnogima dopasti.

Odlučili smo da ovu nedelju obeležimo kao nedelju pice, te smo organizovali specijalnu akciju za naše sugrađane. Na svaku poručenu picu iz naše ponude ostvaruje se popust od 20%, a akcija se odnosi na sve pice koje se mogu pronaći u našem cenovniku, poručili su iz pekare Jabuka.

I Taxi Zrenjanin

Sočna pica pečena na drva

Kako iz pomenute pekare navode, pored sočnih nadeva koji će se dopasti ljubiteljima pice, njihova tajna leži u testu i u tome što se pica peče ˝na drva˝.

Testo za picu spremamo po recepturi koja se generacijama nasleđuje u našoj pekari, a poseban šmek dajemo joj ukusnim nadevima i pečenjem u peći na drva, dodali su.

Brojevi telefona za dostavu pice su 065 92 93 990 ili 023 633 949 Pekara Jabuka nalazi se u Zrenjaninu nalazi na adresama Mađarske Komune 6 (Mužlja) i u ulici 9. Maja (Nova Kolonija) a akcija 20% popusta traje do 13. oktobra.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh