I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Passage Zrenjanin: Proleće u novoj kolekciji „Flower“

Prolećna linija garderobe „Flower“ modne kuće „Passage“ neodoljivo poziva na uživanje u proleću. Kolekcijom dominiraju cvetni printovi, lagani, lepršavi materijali, vedre boje, ženstveni krojevi.

Kolekciju „Flower“ koju potpisuje kreativni dizajnerski tim „Passage“, domaća modna javnost ocenila je jednom od najuspešnijih do sada.

Svi modeli iz nove kolekcije mogu se kupiti i u Zrenjaninu, u prodajnom mestu „Passage“ u prizemlju Bukovčeve palate. Svake nedelje ovde stižu nove serije, a dizajneri u skladu sa sezonom i trendovima, konstantno ubacuju dodatne modele. U jednom delu objekta raspoređen je bogat izbor ženske garderobe za dnevne, poslovne i svečane varijante, dok se u drugom delu nalaze muški komadi garderobe.

passage-glavna
U „Passage“ napominju da se plaćanje osim gotovinom, vrši i platnim karticama, čekovima građana i administrativnom zabranom na tri mesečne rate.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Vreme je da u vaš orman primite nove komade odeće – haljinu MARE, kardigan VOLARE, suknju NERO, bluzu ANELO, jaknu LAGOS i druge brojne modele koji skupa čine kolekciju „Flower“.

passage5

passage1

passage7

passage4

passage2

passage6

passage8

passage

passage-muska

passage-muska1

Passage Zrenjanin, Kralja Aleksandra Karađorđevića I

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh