I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Parga i Lefkada avionom

Od ove sezone turistička agencija Solaris Travel u saradnji sa partnerima organizatorima putovanja svojim putnicima nudi mogućnost avionskog prevoza do Parge i Lefkade.

Parga

Parga

Letovi se obavljaju do aerodroma u Prevezi odakle se vrši autobuski transfer do ovih popularnih letovališta na jonskom moru.

Parga. Mala luka, koja se produžuje u gradsku plažu, centar je dešavanja u ovom mediteranskom mestu. Duž njih se celom dužinom prostire šetalište sa bezbrojnim tavernama, baštama, prodavnicama i poslastičarnicama. Kombinacija venecijanske luke i tradicionalne grčke arhitekture sa uskim, krivudavim ulicama, malim trgovima i bezbrojnim crkvicama, čine ovo mesto izuzetno šarmantnom turističkom destinacijom. Kada se na to doda i opušten, mediteranski način života, ugođaj je potpun.

Parga plaza

U samom gradu se nalaze dve plaže: Krioneri, glavna gradska peščana plaža u centru grada i nedaleko odatle, na svega nekoliko minuta hoda nalazi se Piso Krioneri, mala zaklonjena šljunkovito – kamenita plaža.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Parga

Parga

Sa severne strane Parge, hodajući putem koji vodi pored tvrđave za desetak minuta se stiže do duge peščane plaže Valtos. Plaža je dobro uređena, sa ležaljkama, suncobranima, tuševima, sportovima na vodi i brojnim tavernama.

Lefkada u sumrak

Lefkada u sumrak

Lefkada je ostrvo u Jonskom moru, između Preveze i Kefalonije. Najveća turistička atrakcija ostrva svakako su prelepe plaže i tirkizno plava boja mora. Bogato kulturno – istorijsko nasleđe, udostiteljski objekti i trgovačke radnje, koje upotpunjuju turističku ponudu ostrva. Najbolji način da upoznate ovo ostrvo je da ga obiđete. Ukoliko ne dođete svojim prevozom, u svakom momentu možete uzeti rent – a – car ili rent – a -bike i obići mnogobrojne ostrvske plaže, kao i ostale turističke atrakcije.

Lefkada

Lefkada

Glavi grad ostrva je Lefkas, nastao na mestu nekadašnje tvrđave Aja Mavre iz vizantijskog perioda. Nidri, glavni turistički centar ostrva, nalazi se oko 17 km južno od glavnog grada. Predstavlja jednu od značajnijih jahting luka Jonskog arhipelaga, a redovnim trajekt linijama je povezan sa okolnim ostrvima. Iz luke svakodnevno polaze brodići na jednodnevne izlete. Raznovrsni restorani (grčke taverne, italijanski, internacionalni), veliki broj kafea i dva noćna kluba upotpunjuju turističku ponudu u toku sezone.

Grad Lefkada

Grad Lefkada

Sve informacije i rezervacije u turističkoj agenciji Solaris Travel,  ul. Gimnazijska 25, na telefon 023.610.007 ili na FB stranici.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh