I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Paradjz i krastavci po odličnoj ceni, testenina za supu – gratis

„Zelena pijaca Bagljaš“ i ove nedelje nastavlja da priređuje korisne akcije za potrošače. Akcenat će u subotu, tokom najposećenijeg pijačnog dana, biti na povrću.

Tako će kilogram paradajza ove subote na tri tezge „Zelene pijace Bagljaš“ koštati 99 dinara, a kilogram svežih krastavaca 59 dinara.

paradajz

Ono što će kupce naročito obradovati to je poklon koji se dobija uz svaki kupljeni proizvod. Ovaj put, poklon će biti pakovanje domaće testenine za rezance što će naročito obradovati domaćice koje preferiraju pripremu domaće supe.

Na tezgama „Zelena pijaca Bagljaš „ koje se nalaze na bagljaškoj pijaci i numerisane su brojevima 804, 805 i 806 može se naći bogat izbor voća, povrća, domaće testenine, jaja, crvene mlevene paprike, orašastih plodova, a posebno izdvajaju uvek sveže šampinjone.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Oni potrošače podsećaju na jedinstvenu uslugu koju su nedavno razvili u gradu – besplatnu kućnu dostavu svih proizvoda sa njihovih tezgi. Dovoljno je pozvati jedan od kontakt telefona, poručiti željene proizvode i u dogovorenom roku oni će biti dostavljeni na adrese građana koji žive u Zrenjaninu i Mužlji.

Pozivanjem jednog od brojeva  0600/201-402, 0600/201-403 i 0600/201-404 možete dogovoriti dostavu voća, povrća i domaćih namirnica.

Proizvode je moguće naručiti i dan unapred, a telefonski brojevi dostupni su od 8 do 19 sati. Isporuka na kućnu adresu vrši se u periodu od 15 do 19 sati radnim danima, i od 8 do 14 sati subotom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh