I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Made in Zrenjanin

Ženske jakne zbog kojih će vas primetiti [16 fotografija]

U fashion prodavnici Pantera, koja se nalazi u Pupinovoj ulici u Zrenjaninu, ovih dana aktuelna je ponuda elegantnih ženskih jakni brenda Fratteli.

Fratteli zenske kozne jakne 1

Fratteli je renomirani brend poznat po vrhunskim muškim i ženskim kožnim jaknama i kožnoj galanteriji. Već skoro dvadeset godina Fratteli gradi svoj uspeh na tradiciji izuzetnih jakni koje definišu modu, ne robuju trendovima i prkose testu vremena.

Adriana - Black 36-42 Gold A56A5909

PerSu marketi

Vođen strašću za perfekcijom u izradi i pronalazeći senzualnost u naizgled grubim i oštrim linijama, Fratteli je postao vodeći brend posvećen modnim kolekcijama jakni zasnovanih na inovacijama i kvalitetnim materijalima.

Aurora - Black 36-42 Soul A56A5166

Pored kožnih jakni, pod brendom Staff & Co, kolekcija je proširena na zimske, prolećne i jesenje jakne izrađene od tehnološki naprednih materijala. Deo zimske kolekcije je punjen perjem i paperjem.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Fratteli i Staff & Co jakne su univerzalni saputnici. Ovi brendovi predstavljaju oličenje slobode i nezavisnosti. Oni otkrivaju sponu između modnih trendova i funkcionalnosti u svakodnevnom životu.

tamno braon kozna jakna 5

Elena - Red 36-42 Soul A56A5023

Harison - Grey 38-44 Classic A56A5204

Fratteli zenska jakna 10

Svaki komad Fratteli i Staff & Co jakni je znalački osmišljen i napravljen sa jednim ciljem – da postane vaš omiljeni deo garderobe. Omiljena jakna koju “zgrabite” sa naslona stolice svaki put kada negde krenete.

plava zenska kozna jakna 11

Fratteli i Staff & Co modne kolekcije su kreirane sa vanvremenskim detaljima i dizajnom koji će trajati puno duže od sezone u kojoj je osmišljen. One su originalni i kvalitetni komadi garderobe koji se ne oslanjaju na prolazne trendove.

Ina - Bordo 36-42 Soul A56A5032

Fratteli i Staff & Co jakne pridaju pažnju svakom detalju, od materijala i izbora boja, do šivenja i završne obrade, kako bi se obezbedio najviši kvalitet i maksimalna udobnost i izdržljivost.

braon kozna jakna 13

Nicol - Blue 36-42 Soul A56A5128

Ukoliko želite da probate neke od ovih modela to možete učiniti u prodavnici “Pantera” , Pupinova ulica br. 12, Zrenjaninu

pantera-bata-zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh