I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Pantera Unico

Ponuda muških i ženskih kožnih jakni u Zrenjaninu

Fratteli je renomirani brend poznat po vrhunskim muškim i ženskim kožnim jaknama i kožnoj galanteriji. Već skoro dvadeset godina Fratteli gradi svoj uspeh na tradiciji izuzetnih jakni koje definišu modu, ne robuju trendovima i prkose testu vremena.

zenska-kozna-jakna

Vođen strašću za perfekcijom u izradi i pronalazeći senzualnost u naizgled grubim i oštrim linijama, Fratteli je postao vodeći brend posvećen modnim kolekcijama jakni zasnovanih na inovacijama i kvalitetnim materijalima.

pantera-bata-zrenjanin

PerSu marketi

U Panteri koja se nalazi u Pupinovoj ulici, ovih dana baš ove kožne jakne su predmet velikog interesovanja. Za vas smo fotografisali neke od modela, a gotovo svaki kada se proba prijanja ramenima i savršeno stoji.

ŽENSKE FRATELLI KOŽNE JAKNE

zenska-kozna-crna-jakna-fratelizenska-kozna-bela-jakna-fratelizenska-crna-frateli-kozna-jaknakozna-jakna-frateli-plavafrateli-kozna-jakna-crna-frateli-zenska-kozna-crvena-jakna

MUŠKE FRATELLI KOŽNE JAKNE

kozna-jakna-zrenjanin-frateli-crna

frateli-crna-jakna-koznafrateli-kozna-crna-jaknabraon-kozna-jakna-frateli

crna-kozna-jakna-frateli

Ukoliko želite da probate neke od ovih modela to možete učiniti u prodavnici “Pantera” , Pupinova ulica br. 12, Zrenjaninu

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh