I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Evo kako funkcioniše nova pametna zgrada Harmonija (VIDEO)

Pametna zgrada Harmonija predstavlja novitet na tržištu nekretnina u Zrenjaninu. Mogućnost digitalnog upravljanja sistemima i uređajima u stanovima, izdvaja je u odnosu na konkurenciju.

Sve što vam je potrebno jeste mobilna aplikacija, koju možete instalirati na vašim mobilnim telefonima, tabletima i računarima. Ona vam omogućava da bezbedno i jednostavno upravljate sistemom grejanja i hlađenja, alarmima, rasvetom, roletnama, bojlerom i tendom, što vam štedi vreme i novac. Svojim stanom i uređajima možete upravljati čak i sa udaljene lokacije.

Video interfon vam omogućava da razgovarate sa posetiocima, snimate sesije poziva i daljinski otključate vrata. Pored toga, njime možete pozvati i druge stanare ove zgrade. 

video nadzor harmonija

I Taxi Zrenjanin

Stanovi koji su na petom spratu imaju i zelene oaze, koje  imaju poseban sistem zalivanja, koji je samoodrživ i u skladu sa vremenskim uslovima. Kada dođe zima, ne morate brinuti,jer je Harmonija opremljena sistemom za otapanje snega i leda na terasama petog sprata i u glavnim vertikalnim olucima

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

zgrada harmonija eksterijer

To nije sve što krasi ovu zgradu. Svi stanovi su luksuzno opremljeni, poseduju  kvalitetnu kupatilsku opremu i sanitariju, keramičke pločice i tarketne podne obloge. Zgrada je izgrađena od materijala sa visokim stepenom termo i zvučne izolacije. Izuzetno je energetski efikasna, što samim tim znači i nisku cenu održavanja, pre svega za grejanje i hlađenje. 

Pored stanova, na prodaju je i 29 garaža, a u prizemlju se nalaze poslovne jedinice.

zgrada harmonija

Pametna zgrada Harmonija svečano je otvorena 2. avgusta.

Svi zainteresovani kupci mogu se informisati o ponudi stanova i garaža na sajtu, a kako bi zgradu videli uživo i uverili se šta je to što je izdvaja od drugih, kontakt za direktnu prodaju je:

Mateja Arbutina, +381 (0) 63 543 128

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh