I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Padrino dostava stigla i u Zrenjanin: Uslužna nabavka namirnica, dostava hrane, plaćanje računa

Popularna PADRINO dostava od nedavno je prisutna i u Zrenjaninu. Čuveni ‘potrčko’ servis koji je tokom šest godina rada stekao neverovatnu popularnost u Novom Sadu, sada i Zrenjanincima nudi uslužnu kupovinu namirnica, lekova, poklona, dostavu hrane, dokumenata, a interesantno je i da vrše uslužno plaćanje računa.

Kako poručiti dostavu, koliko usluga košta i kakvo je radno vreme, razgovarali smo sa Jelenom Hercog, predstavnicom Padrino dostave.

– Padrino obavlja uslugu dostave na najvišem profesionalnom nivou. Imamo veliko iskustvo iz Novog Sada gde radimo za 80-ak ugostitelja i drugih pravnih lica čije proizvode ili dokumente distribuiramo lokalno. Pritom, konstantno obavljamo i dostave za fizička lica. Na kraju dana u Novom Sadu i okolini obavimo i do 700 dostava dnevno. Naše najveće prednosti su brzina i dostupnost usluge u svakom trenutku, jer zahtev za dostavu izvršavamo odmah po pozivu. Nama se dostava ne mora najaviti satima ili danima unapred. Kod nas se neće dogoditi da odbijemo dostavu zbog nedostatka vremena. Naši automobili su opremljeni GPS lokatorom za praćenje vozila tako da se u svakom trenutku zna gde je koji dostavljač i nporudžbina koju vozi. Prosečno vreme dostave je 35 minuta od momenta kada mušterija izvrši porudžbinu. Ono može biti do sat vremena ako se radi o većoj nabavci. Moguće je i zakazati dostavu za određeno vreme. Dostave vršimo do kućnog praga. Nikada ne pozivamo ljude da, ukoliko žive naspratu, siđu po dostavu, već mi dolazimo do vrata, kaže Jelena Hercog na početku razgovora dodajući i da su kuriri uniformisani kako bi korisnici znali ko im dolazi u firmu ili na kućnu adresu.

Koje kapacitete, teritorijalno gledano, pokriva Padrino dostava u Zrenjaninu?

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Padrino vrši dostavu u celom Zrenjaninu i svim okolnim mestima – od Aradca, Elemira, do Lazareva, Stajićeva, Ečke… Praktično, ne postoji adresa na koju ne možemo da izvršimo dostavu.

Šta sve Zrenjaninci mogu da poruče i zatraže?

– Gotovo sve što može da stane u vozilo: hranu iz ugostiteljskih objekata; namirnice i potrepštine iz marketa, pijace i apoteke; cveće i poklone; dokumenta i razne sitnice koje treba negde isporučiti; zaboravljene stvari koje treba negde doneti; autodelove, opremu za decu i kućne ljubimce. Ono što je vrlo važno istaći, vršimo uslužno plaćanje računa, nošenje odeće na čišćenje i druge slične poslove koje svrstavamo u kategoriju ‘potrčka’.

Kako izgleda proces dostave – od momenta porudžbine do dostave na kućnu adresu?

– Proces dostave je jednostavan i brz. Mušterija nazove naš dispečerski centar i kaže šta želi da joj se dostavi, odakle i na koju adresu. Samo ako je spisak stvari veći onda će dispečer zamoliti osobu da pošalje poruku sa svim stavkama kako ne bi došlo do greške. Tada korisnik dobija informaciju i koliko će koštati dostava. Nakon toga, dispečer odmah prosleđuje zahtev dostavljaču koji će obaviti dostavu. Dostavljač će kupiti ono što treba i po dolasku na adresu od mušterije naplatiti i robu i dostavu. Kada je u pitanju dostava iz ugostiteljskih objekata, ukoliko sa njima već imamo ostvarenu saradnju u tom slučaju restoran poziva nas kada primi porudžbinu od svoje mušterije i mi dolazimo na poziv restorana kako bismo preuzeli hranu i odneli je na adresu mušterije.

Padrino dostava

Za koga je Padrino dostava spas?

– Padrino dostava može biti od pomoći strarijim osobama kojima je potrebna pomoć u nabavci, zaposlenima koji radnim danima nemaju puno slobodnog vremena, a vikendom žele da odomore i obaveze onda mogu prepustiti nama. Mladi koriste usluge Padrina jer je to jednostavno, u skladu s tempom i načinom njihovog života. Preduzetnici, odnosno pravna lica koriste naše usluge kako bi racionalizovali svoje troškove i istovremeno efikasnije rasporedili najvažnije resurse – vreme, ljude i novac. Padrino je spas i u onim situacijama kada odete na posao bez telefona ili naočara, a nema ko da vam ih donese.

Posebna usluga je dostava za pravna lica. Koja pravna lica mogu da se oslone na Vaše usluge, shodno kapacitetima kojima raspolažete?

– Dostava za pravna lica čini osnov našeg posla. Padrino je partner i podrška najviše u ugostiteljstvu, ali i drugim firmama. Svako pravno lice bilo koje delatnosti koje ima potrebu dostave ili distribucije svojih proizvoda, artikala, dokumenta i slično, može koristiti naše usluge. Sve pod pretpostavkom da obim tih predmeta odgovara gabaritima naših dostavnih vozila. Na primer, vršimo lokalnu distribuciju voćnih proizvoda po poslovnicama trgovačkog lanca za jednu beogradsku firmu, zatim medicinskog materijala za drugu firmu, ugovore za treću firmu koja se bavi uslugom pomoći na putu i slično.

Koliko košta usluga Padrino dostave u Zrenjaninu?

– Cena standardne gradske dostave za fizička lica je 250 dinara. Može biti veća ako se radi o kompleksnijoj nabavci ili težoj od 25 kg, a takođe drugačija je i za okolna mesta. Kompletan cenovnik za fizička lica može se videti na našoj internet stranici www.padrinodostava.rs, a građani se mogu informisati i telefonskim putem preko našeg dispečerskog centra.

Radno vreme Padrino dostave u Zrenjaninu?

-Trenutno radimo svaki dan u nedelji od 10-23h, ali u svakom trenutku smo spremni da ga prilagodimo, zavisno od zahteva tržišta i potreba naših partnera. Nezavisno od mera kriznog štaba za sprečavanje širenja epidemije kojima se ograničava rad ugostitelja i trgovaca unutar lokala, Padrino dostava radi redovno i nakon zatvaranja lokala jer je dostava hrane, namirnica i lekova dopuštena i tada.

PADRINO DOSTAVA ZRENJANIN

069/8300 150

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh