I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Pacijenti otkrivaju kako zaista izgleda lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije je operacija koja je iz godine u godinu sve popularnija. Do sada je operisano preko 50 miliona ljudi u svetu i taj broj je u stalnom porastu. Odličan vid bez naočara i kontaktnih sočiva, bezbolno, za manje od 10 minuta, zvuči odlično zar ne?

Međutim, pitanje je da li je i u praksi to zaista tako. Odlučili smo da istražimo ovu tezu, a najbolji put za to je razgovor sa pacijentima koji su i sami prošli ovu proceduru.

– Za lasersko skidanje dioptrije sam se odlučio jer je došlo vreme za nove naočare i sočiva, pa kada sam napravio računicu, ispalo je da se dugoročno gledano operacija više isplati. Operisan sam u Subotici i sve je odlično prošlo. Iz mog iskustva, zaista nije bolno a dioptrija mi je sada 0. – istakao je naš sugađanin Damjan Ralić.

Dragana Pacula iz Kule operaciju je opisala kao ipak pomalo neprijatnu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Lasersko skidanje dioptrije nije bolno, ali se u jednom momentu oseti nelagodnost, kao neki pritisak u oku. Srećom, kratko traje a i puno znači što hirurg stalno priča sa vama, pa znate da je sve pod kontrolom. Progledala sam

skoro odmah posle operacije, tako da sam tu nelagodnost brzo zaboravila.

Nešto više o postoperativnom oporavku otkrila nam je Martina Farkaš iz Novog Sada, kojoj je lasersko skidanje dioptrije omogućilo da se bavi zanimanjem iz snova – da radi u policiji.

– Po prirodi sam radoznala i jedva sam čekala da počne operacija da vidim kako izgleda. Bilo je zanimljivo i bezbolno. Oporavak posle PRK metode je malo neprijatan, dan-dva sam imala peckanje u oku. Ali kada je to prošlo, ostao mi je odličan vid za ceo život. Tako da, isplatilo se 🙂

Ako i Vi želite odličan vid bez naočara i sočiva, imate između 20 i 45 godina a Vaša dioptrija je u rasponu od -10.0 do +5.0 (ili imate astigmatizam do +/-5.0), lasersko skidanje diotprije je pravo rešenje za Vas.

Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“ iz Subotice nudi neverovatnu pogodnost: 50% popusta na pregled i operaciju.

Više detalja možete dobiti pozivom na broj 024/55-75-75 i 060/55-75-754 ili na web stranici: http://perfectvision.rs/lasersko-skidanje-dioptrije/.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh