I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Pacijenti otkrivaju kako zaista izgleda lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije je operacija koja je iz godine u godinu sve popularnija. Do sada je operisano preko 50 miliona ljudi u svetu i taj broj je u stalnom porastu. Odličan vid bez naočara i kontaktnih sočiva, bezbolno, za manje od 10 minuta, zvuči odlično zar ne?

Međutim, pitanje je da li je i u praksi to zaista tako. Odlučili smo da istražimo ovu tezu, a najbolji put za to je razgovor sa pacijentima koji su i sami prošli ovu proceduru.

– Za lasersko skidanje dioptrije sam se odlučio jer je došlo vreme za nove naočare i sočiva, pa kada sam napravio računicu, ispalo je da se dugoročno gledano operacija više isplati. Operisan sam u Subotici i sve je odlično prošlo. Iz mog iskustva, zaista nije bolno a dioptrija mi je sada 0. – istakao je naš sugađanin Damjan Ralić.

Dragana Pacula iz Kule operaciju je opisala kao ipak pomalo neprijatnu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Lasersko skidanje dioptrije nije bolno, ali se u jednom momentu oseti nelagodnost, kao neki pritisak u oku. Srećom, kratko traje a i puno znači što hirurg stalno priča sa vama, pa znate da je sve pod kontrolom. Progledala sam

skoro odmah posle operacije, tako da sam tu nelagodnost brzo zaboravila.

Nešto više o postoperativnom oporavku otkrila nam je Martina Farkaš iz Novog Sada, kojoj je lasersko skidanje dioptrije omogućilo da se bavi zanimanjem iz snova – da radi u policiji.

– Po prirodi sam radoznala i jedva sam čekala da počne operacija da vidim kako izgleda. Bilo je zanimljivo i bezbolno. Oporavak posle PRK metode je malo neprijatan, dan-dva sam imala peckanje u oku. Ali kada je to prošlo, ostao mi je odličan vid za ceo život. Tako da, isplatilo se 🙂

Ako i Vi želite odličan vid bez naočara i sočiva, imate između 20 i 45 godina a Vaša dioptrija je u rasponu od -10.0 do +5.0 (ili imate astigmatizam do +/-5.0), lasersko skidanje diotprije je pravo rešenje za Vas.

Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“ iz Subotice nudi neverovatnu pogodnost: 50% popusta na pregled i operaciju.

Više detalja možete dobiti pozivom na broj 024/55-75-75 i 060/55-75-754 ili na web stranici: http://perfectvision.rs/lasersko-skidanje-dioptrije/.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh