I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Pacijenti iz svih krajeva sveta probleme sa vidom rešavaju u Očnom centru „Perfect vision“

Zbog pružanja visoko kvalitetnih usluga po pristupačnim cenama, medicinske ustanove u Srbiji postaju sve češća destinacija inostranih pacijenata. Jedna od vodećih ustanova u oblasti oftalmologije danas svakako je Očni centar Perfect Vision (poliklinika Kuća zdravlja) iz Subotice.

PREĐU NEKOLIKO HILJADA KILOMETARA ZBOG OPERACIJE OKA 

Najsavremenija tehnologija poslednje generacije u rukama iskusnih hirurga, omogućava pružanje usluge po najvišim svetskim standardima, čime ovaj očni centar ide „rame uz rame“ sa oftalmološkim ustanovama u svetu.

Ono što ih čini posebno privlačnim za inostrane pacijente, svakako su cene usluga. Svi troškovi (uključujući operaciju, postoperativnu negu, put i smeštaj) su i do tri-četiri puta niži u odnosu na cenu operacije u inostranstvu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Sestri i meni je izvršena operacija sa ugradnjom multifokalnih sočiva. Ista operacija u Danskoj je tri puta skuplja. Ali niža cena ne znači lošiju uslugu. Naprotiv, ovakvu profesionalnost i ovakav tretman sigurno ne bismo dobili nigde u Danskoj”– oduševljeno priča Kristensen Lone Ulrik, koja već ima nekoliko prijateljica koje su zainteresovane za dolazak u Suboticu.

Pacijentkinje iz Danske sa dr Brankom Ivošević

U OČNOM CENTRU „PERFECT VISION“ OPERISAN I POZNATI FILMSKI REŽISER IZ NJU JORKA

Pacijenti dolaze sa svih strana, iz Nemačke, Austrije, Portugala, Španije, Engleske, pa čak i iz Australije i Amerike.

“Zahvalan sam dr Ivošević i svima koji rade sa njom, na savršenom vidu koji su mi omogućili. Ovo je bilo divno iskustvo koje mi je promenilo život!”  – reči su Roddy Bogawe, filmskog režisera koji je u Suboticu došao čak iz Nju Jorka.

Na pitanje da li je niska cena zaista dovoljan razlog da neko prevali na hiljade kilometara, razgovarali smo sa predstavnicom Očnog centra Kuće zdravlja, dr Brankom Ivošević.

„Naši lekari pružaju medicinske usluge na podjednako visokom, profesionalnom nivou kao i lekari u razvijenijim zemljama sveta. Posedujemo podjednako sofisticiranu tehnologiju, medicinska dokumentacija koja se daje pacijentima je detaljna, usaglašena sa medicinsko-pravnim aspektima, a bezbednost pacijenta je na prvom mestu. Ono što nas, pored očigledne prednosti u cenama, izdvaja jeste toplina i gostoprimljivost. Trud koji uložimo da zadovoljimo zahteve svakog pojedinačnog pacijenta i opravdamo poverenje koje su nam ukazali, je nešto na šta oni ređe nailaze u svojim zemljama” – istakla je dr Ivošević.

OČNI CENTAR “PERFECT VISION”

(POLIKLINIKA “KUĆA ZDRAVLJA”)

Senćanski put 15, Subotica

024/55-75-75

www.perfectvision.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh