I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Halo Taksi

Ovih 5 parova zeleni Halo taksi vodi na besplatnu večeru

Romatnični foto konkurs koje je organizovalo udruženje zeleni „Halo taksi“ u saradnji sa restoranom Kovač iz Aviv parka je posle gotovo nedelju dana iznendrio pet pobedničkih parova koji će 14. februara od 19h uživati u besplatnoj romatičnoj večeri i specijalitetima ovog restorana.

foto konkurs zaljubljeni

Zadatak je bio jednostavan. Svaki par je trebao da pošalje jednu od svojih kreativnih zajedničkih fotografija uz kratak opis, šta za njih predstavlja recept za uspešnu vezu.

Više od 100 fotografija poslato

Zaposleni u ovom taksi udruženju imali su težak zadatak da izaberu 5 najboljih u tesnoj konkurenciji od više od 100 fotografija.

5 POBEDNIČKIH FOTOGRAFIJA

Milica Knežević

Milica Knezevic

Naš recept uspešne veze je jednostavno LJUBAV. A ljubavi nema bez iskrenosti, razumevanja, poštovanja, strpljenja, nežnosti i velike količine ludosti 🙂

Danijela Radić

Danijela Radic

Recept naše ljubavi je to što i dan danas tvrdimo da smo srodne duše…

Vanja Drndarević

Vanja Drndarevic

Svaka veza je drugačija i svaka ljubavna priča zajedno sa njenim tvorcima predstavlja pravi ljubavni film, prepun preplitanja i zanimljivih događaja. Veza predstavlja balans između naših vrlina i mana. Kada prihvatimo da ljubav nema veze sa fizičkim izgledom, bogatstvom ili godinama može se reći da smo postavili dobar temelj za izgradnju sopstvene ljubavne tvrđave. Sledeći bitan korak jeste sticanje poverenja bez čega bi sve prethodno bilo gubljenje vremena. Međutim, to nije sve. Da bi veza prešla sve stepenike od zaljubljenosti do ljubavi, potrebno je još zajedničkog ulaganja. To nije faktor sreće niti obasipanje skupim poklonima, već je potrebno istinski slušati voljenu osobu i uvek joj pružati podršku u svemu. Da bi se sve to postiglo bitno je naučiti kako deliti. Tu se ne misli na stvari, poklone, novac, već na sreću, tugu, obaveze i smeh. Tek kada se to nauči zaljubljenost prerasta u ljubav, poljupci su duži, dodiri emotivniji, zajednički trenuci postaju ispunjeni istinskim uživanjem. Suština recepta jeste prihvatiti osobu pored sebe onakvu kakva jeste zato što to predstavlja jednu od najbitnijih odluka u našem životu, odluku kojom biramo srodnu dušu koja upotpunjuje sve naše sitne nedostatke i koja predstavlja onaj savršen komad naše duše koji je oduvek nedostajao.

Ivana Radović

Ivana Radovic

Uz razumevanje i postovanje, stići ćete svuda 🙂

Milena Cvejić

Milena Cvejic

Pronadješ nekoga ko te nasmeje i kad ti se svet ruši, ko te razume i kad ćutiš. Nekog ko te najjačee grli i kad najviše boli i ne treba ti ništa više. Imaš sve 🙂

Zeleni Halo taksi čestita svim pobednicima i zahvaljuje se svim parovima koji su učestvovali i potvrdili da je ljubav ipak najvrednija stvar u životu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh