I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ove Zrenjaninke prave vrhunske kolače i torte i u tome uživaju

Dokaz da treba voleti svoj posao jesu dve Zrenjaninke, junakinje naše priče koje su sa puno ljubavi i maksimalnog zalaganja uplivale u posao izrade kvalitetnih torti i kolača.
rafaelo-torte2

Iako bi po obrazovanju trebalo da se bave turizmom i pravom, oduvek su se divile lepim tortama, i pratile kako to drugi rade. A onda su shvatile da to mogu raditi isto, ako ne i mnogo bolje od drugih. Istrajnost, kreativnost i ideja su osnova ovog zanimanja, a njima toga nikada ne manjka!

rafaelo-torte-3
Firma je porodična, njih dve se dopunjuju i gotovo ceo dan od jutra do mraka odgovaraju na sve izazove svojih kupaca.

– Svesne smo da je zadovoljan kupac najbolja preporuka, pa se može reći da za nas nema većeg zadovoljstva od korisnika koji nam se vratio.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

rafaelo-torte-22
Na naše pitanje sa kakvim se problemima u poslovanju suočavaju, odgovorile su da je njihova delatnost preplavljena nelojalnom konkurencijom koja uz pomoć društvenih mreža uspeva da proda svoj proizvod.

– Najveći problem je to što kupci veruju da prave domaće torte mogu dobiti samo kod onih žena koje to rade u svojim kućama, a da u polastičarnicama i radionicama mogu dobiti samo industrijski proizvod. Svakako u obzir uzimaju i cenu verujući da je kod onih prvih jeftinije. Nažalost, ne razmišjaju o tome da je u pitanju hrana i da je jako bitno u kakvim uslovima se proizvodi, ali i od kojih sastojaka.

U njihovoj radionici je u tom smislu sve transparentno. Jasno se vidi odakle svaka torta izlazi, kao i odakle se nabavljaju sastojci za iste.

rafaelo-torte-5
Mi smo odlučile da radimo zaista onako kako treba. Naše torte sadrže isključivo kvalitetne i domaće sastojke i gledamo da napravimo idealan spoj između spoljašnjeg izgleda torte, ali i ukusa koji je nastao pažljvim kombinovanjem kvalitetnih namirnica.

Sanja kaže da je mnogo vremena provela kuvajući filove i nikako ne prihvata da prave tradicionalne recepte zameni aromama i drugim načinima kojima mnogi pribegavaju.

rafaelo-torte-6-Našu radionicu smo od samog osnivanja posebno opremili za ovu delatnost po HACCP standardu i higijena nam je uvek na prvom mestu.

rafaelo-torte-7
Starija sestra Maja prati svetske trendove kada su u pitanju dekoracije, pa je tako u ponudu ove radionice uvrstila i svetski trend organizovanja tematskih rođendana. Mališani , osim torte sa omiljenim likom iz crtanog filma, mogu za svoj divan dan u radionici Rafaelo obezbediti i mafine ili medenjake sa istim motivom, ili cake pops, candy tree, “slatkog ježa”, personalizovane čokoladice ili neke druge poslastice.

rafaelo-torte-11

slatki-sto-rafaelo

Rafaelo se nalazi u ulici Save Tekelije 27.
Vašu tortu možete poručiti lično ili na 023.546.804 i 524.881

U okviru svoje bogate ponude ove devojke predlažu sve vrste torti za rođendane, svadbe, slave, ali i druge prilike. Torte se dekorišu fondanom ili šlagom. Pored toga, tu su i kvalitetni sitni kolači.

Devojke poručuju da im je najdraže kada dobiju neku posebnu tortu kao izazov. Sve njihove torte i kolače možete pogledati na njihovoj fejsbuk stranici.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh