I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Ove zime sniženja počinju ranije – Timeout jakne jeftinije za 20%

Timeout jakne i kaputi spadaju u najprodavanije artikle u prodavnici Pantera. Kupci su već navikli da ih svake jeseni čekaju novi, moderni modeli ovog brenda koji se sada mogu kupiti po 20% nižoj ceni.

Pored tamnih boja koje se najčešće koriste u izradi ovih odevnih predmeta, Timeout je ovaj put ponudio i nešto drugačije – kapute i jakne u jarko crvenoj i beloj boji. Upravo ova smelost u bojama odražava koncept Tmeout brenda koji je kreirala grupa mladih ljudi u Kaliforniji kao podsetnik da je „suština života da u njemu uživate i zaista ga živite“.

U Panteri se mogu kupiti kvalitetni mantili od punijih, toplih materijala, koji se mogu nositi i u dnevnoj varijanti ali i elegantnim prilikama. Za sugrađanke koje preferiraju sportski tip oblačenja, Pantera i Timeout pripremili su izuzetno tople, štepane jakne koje prate liniju tela.

Muškarci takođe mogu biti zadovoljni raznovrsnim odabrom modela koji se mogu pronaći u ovoj prodavnici – od sportskih do klasičnih jakni, do uvek popularnih „đubretaraca“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Iz Pantere poručuju da je ova jesenja i zimska linija obezbedila jakne i kapute za svačiji ukus. Svaki artikal može se probati i kupiti u njihovom objektu u Pupinovoj ulici broj 12.

 tm2

kaput

tm3 tm4

tm5 tm6 tm7 tm8

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh