I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Ovako je izgledala „PerSu“ zabava za celu porodicu na 33. Danima piva

Gimnazijska ulica u centru Zrenjanina je i ove godine, u vreme 33. Dana piva, tradicionalno pretvorena u PerSu ulicu kišobrana. PerSu marketi, zajedno sa ostalim organizatorima, potrudili su se da i ove godine posetiocima prirede SuPer zabavu za celu porodicu i nezaboravne trenutke.

U periodu od utorka 28. avgusta do nedelje 2. septembra, Plankov parkić bio je mesto susreta velikog broja mališana, koji su sa nestrpljenjem iščekivali početak programa u popularnom Zabavilištu. Ove godine prvi put, kompletan dečiji program bio je realizovan u amfiteatru i parku iza Kulturnog centra, gde su deca mogla da učestvuju u brojnim radionicama, izložbama, edukativnim časovima, sportskim sadržajima ili pak muzičkim
programima. Svi programi su bili besplatni, dok su ulaznice za radionice simbolično bili plastični čepovi.

U petak, 31. avgusta, posetioci Gimnazijske ulice, mogli su da uživaju u duhu tradicije i bliže se upoznaju sa velikim brojem starih zanata. Uporedo sa radionicama, u popularnoj ulici kišobrana, organizovana je predstava “Garavi sokak” i koncert izvorne muzike Anđeline Švarc.

Ovo je još jedan poklon, PerSu marketa, svima koji posete manifestaciju “Dani piva” u potrazi za bogatim kulturnim sadržajem. Za narednu godinu, iz PerSu marketa, najavljuju još bolju zabavu za celu porodicu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh