I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Ovako je izgledala „PerSu“ zabava za celu porodicu na 33. Danima piva

Gimnazijska ulica u centru Zrenjanina je i ove godine, u vreme 33. Dana piva, tradicionalno pretvorena u PerSu ulicu kišobrana. PerSu marketi, zajedno sa ostalim organizatorima, potrudili su se da i ove godine posetiocima prirede SuPer zabavu za celu porodicu i nezaboravne trenutke.

U periodu od utorka 28. avgusta do nedelje 2. septembra, Plankov parkić bio je mesto susreta velikog broja mališana, koji su sa nestrpljenjem iščekivali početak programa u popularnom Zabavilištu. Ove godine prvi put, kompletan dečiji program bio je realizovan u amfiteatru i parku iza Kulturnog centra, gde su deca mogla da učestvuju u brojnim radionicama, izložbama, edukativnim časovima, sportskim sadržajima ili pak muzičkim
programima. Svi programi su bili besplatni, dok su ulaznice za radionice simbolično bili plastični čepovi.

U petak, 31. avgusta, posetioci Gimnazijske ulice, mogli su da uživaju u duhu tradicije i bliže se upoznaju sa velikim brojem starih zanata. Uporedo sa radionicama, u popularnoj ulici kišobrana, organizovana je predstava “Garavi sokak” i koncert izvorne muzike Anđeline Švarc.

Ovo je još jedan poklon, PerSu marketa, svima koji posete manifestaciju “Dani piva” u potrazi za bogatim kulturnim sadržajem. Za narednu godinu, iz PerSu marketa, najavljuju još bolju zabavu za celu porodicu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh