I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ovako će izgledati zrenjaninski Walter [FOTO]

Zrenjaninci s nestrpljenjem očekuju najavljeno otvaranje restorana Walter. Ono što pored kvalitetne hrane i dobre usluge daje restoranu Walter poseban šarm jeste enterijer. Pružamo vam priliku da među prvima „zavirite“ u objekat i saznate kako će izgledati zrenjaninski Walter u Pupinovoj ulici (pored glavne Pošte).

restoran Walter Pupinova

walter zr

walter Zrenjanin

U Železniku 2006. godine otvoren je prvi Walter sa željom da Beograđani osete nešto neobično i nesvakidašnje, da to bude mesto kultnog naziva i atmosfere koja će biti privlačna svim generacijama. Izgrađen je deo sarajevskog šmeka o kojem pričaju generacije, a od sada će moći da ga osete i Zrenjaninci.

Naša retro priča upotpunjena je interesantnim detaljima koji asociraju na prošla vremena, kojih se mnogi sećaju sa nostalgijom. Na našoj adresi, priča o Valteru i sarajevskom ćevapu dobija nov život– poručuju iz restorana Walter.

walter u zrenjaninu

restoran walter zr

walter pored pošte

Iako se nalazi u Pupinovoj ulici u Zrenjaninu, imaćete osećaj kao da ste u sred Baščaršije. Enterijer je koncipiran tako da podseća na Sarajevo, na onaj stari sarajevski duh. Unutrašnjost lokala ukrašena je tradicionalnim predmetima kao što su gobleni, fildžani, avani, ibrici, stari mlinovi za kafu, sve ono što možete videti šetajući starim Sarajevom. Na zidovima su istaknute fotografije iz kultnog filma, slike čuvenog Valtera i drugih junaka. Kompletan enterijer je urađen u drvetu.

Walter restoran u Zrenjaninu

sarajevski cevap zrenjanin

baklave zrenjanin

tufahije zrenjanin

U očaravajućem ambijentu koji se nalazi u samom centru grada, uživaćete u čuvenim ćevapima od čiste junetine spremljenim po tajnom receptu kulinarskih majstora, junećem bifteku, sudžuku, tufahijama, baklavama i mnogim drugim specijalitetima koje Walter sada donosi i u naš grad.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

walter zrenjanin

walter pupinova

Radovi se odvijaju intenzivno, ali još nije poznato kada će se i zvanično otvoriti zrenjaninski Walter.

Pogletajte na njihovom Instagram profilu kakvi vas specijaliteti očekuju u okviru ovog restorana.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh