I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ovaj „Pet shop“ besplatno dostavlja hranu za zrenjaninske ljubimce

Novootvorena prodavnica hrane za kućne ljubimce „Petbull“ iz Zrenjanina, svoje poslovanje usmerila je ka internet prodavnici koja se nalazi na adresi Petbull.rs.

Ipak, mislili su i na naše sugrađane, te je akcija besplatne dostave hrane za kućne ljubimce već pronašla svoje prve fanove, nakon samo nekoliko dana, od pokretanja ove usluge.

BESPLATNA DOSTAVA

dostava-hrane-za-kucne-ljubimce

– Mnogo naših kupaca ima veliki problem sa nedostatkom vremena. Nismo dugo razmišljali i odmah smo za naše sugrađane uveli uslugu besplatne dostave na teritoriji grada Zrenjanina, za sve porudžbine hrane za kućne ljubimce u iznosu od preko 1500 dinara, govori za naš portal Dušanka Glavaš, vlasnik Petbull-a.

Našim sugradjanima izlazimo u susret i nabavljamo svaku vrstu hrane za ljubimce, poslastice, opremu, kozmetiku, a na raspolaganju je i naš telefon za sve savete.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Stalnim musterijama redovno obezbeđujemo prigodne poklone.

SVE ZA KUĆNE LJUBIMCE ZA CELU SRBIJI PREKO „Online prodaje“

hrana-za-kucne-ljubmce-dostava-srbija

U internet prodavnici Petbull-a, nalazi se preko 2000 artikala. Kada vam dozvoli vreme na miru možete odabrati igračku, posudu za hranu ili neki drugi rekvizit koji će obradovati vašeg ljubimca.

– Imamo sjajan odnos sa dobavljačima pa svojm kupcima možemo ponuditi mnogo najboljih cena na internetu, posebno kada je u pitanju hrana za kućne ljubimce, završava Dušanka.

POPUST 15% do kraja juna

– Za sve koji se uspešno registruju u maju mesecu na naš online shop, odobravamo 15% popusta na prvu kupovinu. Registracija je brza i jednostavna, a svakog meseca naša internet prodaja organizuje nove akcije za sve kupce širom Srbije.

Iskoristite komfor i iz fotelje kupite sve što Vam je potrebno za Vašeg kućnog ljubimca kroz naše redovne akcije.

Zahvaljujući ovoj usluzi, nećete morati da nosite džak hrane na recimo 4. sprat, izbegavate istvaranje i utovaranje, ali i čekanje u redovima. Umesto Vas, to će uraditi naši kuriri.

– Pored dobrih cena, na našem sajtu uskoro počinje sa radom i naš blog na kom će svi moći da se informišu o svemu što će život kućnog ljubimca učiniti boljim, istakla je vlasnica šopa Dragica Tubić.

EKSPRESNA DOSTAVA

– Sva roba koja se poruči u toku današnjeg dana, a imamo je na lageru ,  stiže već u toku istog dana ili sutradan.

Robu koju nemamo na lageru , a poručili ste je dobijate je u roku od 48 sati na kućnu adresu.

Informacije se mogu dobiti radnim danima od 08h-15h.

Telefon 023/601-801 ili 063/7000182

  • Divider

  • Divider
Na vrh