I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ova Zrenjaninka slika originalne maske za Noć veštica

„Halloiween“ ili „Noć veštica“  jedan je od omiljenih prazika širom sveta, a to polako postaje i u Zrenjaninu.“ Noć veštica“ postala je sinonim  za dobru zabavu i maskenbale koji se tradicinalno organizuju svakog 31. oktobra u velikom broju ugostitiljkih objekata u našem gradu. 

noc-vestica

Osim dobrog raspoloženja na ono što nam je potrebno za ovu zanimljivu žurku svakako je zanimljiva maska. Ukoliko se još uvek niste odlučili u šta ćete se maskirati predlažemo vam ono gde možete biti kreativni i ono što je veoma bitno orginalni – profesionalno šminkanje.

Postoji mnogo načina da ovo izvedete sami uz pomoć videa na youtube-u ali naša preporuka je svakao profesionalac sa profesionalnom šminkom i zagarantovano ćete imati super originalnu masku. 
 
BUDITE DRUGAČIJI I ORIGINALNI
 
Pored profesionalnog šminkanja za venčanja, ali i za sve druge vrste svečanih proslava bavim se i umetničkim šminkanjem u kom takođe uživam jer imam veliki raspon za kreativno izražavanje u mom poslu izjavila je Aleksandra Ristić, Zrenjaninka koja je profesionalno bavi šminkanjem, a čiji radovi u ovoj kategoriji izazivaju pažnju na društvenim mrežama.
 
Svi koji žele da ih ja šminkam mogu doneti sliku ili prihvatiti neki od mojih predloga a verujete ima ih mnogo dodala je Aleksandra. 
 
Šminkanje možete zakazati pozivom na broj 063651611 ili preko stranice  MakeUp By Aleksandra Ristić

NEKI OD ALEKSANDRINIH RADOVA

noc-vestica-profesionalno-sminkanje-zrenjanin
 
noc-vestica-profesionalno-sminkanje-zrenjanin-2
 
noc-vestica-profesionalno-sminkanje-zrenjanin-1
 
noc-vestica-profesionalno-sminkanje-zrenjanin-3
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh