I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U renoviranoj Piceriji „Diksi“ – ukusne pice, rođendaonica, prelepa bašta

Popularni objekat „Diksi“ u mirnom delu Bagljaša, na izlazu iz Zrenjanina, otvorio je nova  „vrata“ u zrenjaninskom ugostiteljstvu.

picerija-diksi-zrenjanin2U renoviranom prostoru prilagođenom potrebama svih generacija, sada se može popiti prva jutarnja kafa, pojesti ukusan doručak, pica iz peći na drva, ili uživati na prelepoj terasi dok deca provode vreme u prostranoj igraonici. Kao posebna pogodnost, u drugom delu objekta nudi se kvalitetno pranje automobila po vrlo povoljnoj ceni.

U prizemlju objekta nalazi se restoran-picerija gde se serviraju ukusna jela ispod sača, kompletan meni sa roštilja, i pice različitih veličina. Novi vlasnici pripremili su i primamljive akcije.

– Naši gosti će biti u prilici da probaju mešane kobasice sa raznim vrstama pikantnih soseva. Pripremili smo i jednu zanimljivu opciju koja se zove „vaša pica“, kako bi gosti mogli sami da kreiraju picu kakvu žele. Osmislili smo razne vrste doručaka od 200 dinara i atraktivan „pica doručak“ za 250 dinara. Ovo su neke od stalnih akcija, pored kojih ćemo imati i one na nedeljnom nivou, poručuju novi vlasnici.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Picerija ima i uslugu dostave na kućne adrese koja je potpuno besplatna.

picerija-diksi-zrenjanin1

picerija-diksi-zrenjanin  picerija-diksi-zrenjanin3Pored restoranskog dela, prostrana bašta nudi kapacitet od 50 mesta, a na spratu u jednom delu igraonice obezbeđen je prostor i za starije, pogodan u vreme organizovanja rođendana.

Interesantno je da je ovo jedna od retkih rođendaonica u kojoj nema klasičnog zakupa prostora već se sve zasniva na dogovoru sa roditeljima dece i njihovim željama. Naročita pogodnost jesu pokloni za decu.

picerija-diksi-zrenjanin4

picerija-diksi-zrenjanin5Za perionicu koja radi svakog dana od 8 do 18 sati, predviđene su posebne akcije.

– Na svaka 3 pranja, korisnici naših usluga dobijaju kafu gratis, na 6 pranja – poklon majicu, a nakon 10 dolazaka, sledeće prvo pranje je gratis. To regulišemo vaučerima, i svako će dobiti zasluženi poklon, kažu u perionici „Diksi“.

picerija-diksi-zrenjanin6

U prva dva dana po otvaranju picerije-restorana „Diksi“ brojni Zrenjaninci, naročito iz naselja Bagljaš, probali su ukusne specijalitete i uživali u uređenoj terasi okruženoj zelenilom.

„Diksi“ se nalazi u ulici Meše Selimovića 1, i radi od 8 sati do ponoći, radnim danima i vikendom.

Brojevi za informacije, rezervacije ili dostavu pica su 023/533348 i 069/5641222

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh