I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Otvoren veliki salon nameštaja kompanije Univer Savić (VIDEO)

Svečanim presecanjem vrpce u petak je otvoren novi salon nameštaja Univer Savić, inače peti salon ovog domaćeg preduzeća za proizvodnju i prodaju nameštaja, s tradicijom dugom trinaest godina.

Novi prodajni salon, koji su odmah nakon otvaranja posetili brojni kupci, svoja vrata je otvorio na Žitnom trgu, u prostoru nekadašnje kineske robne kuće.

Dugogodišnjom prisutnošću na tržištu Srbije, Univer Savić se izgradio kao pouzdani partner u opremanju doma, savetovanju i proizvodnji namještaja, a stalnim ulaganjem u istraživanje tržišta, edukaciju kadrova i sopstvenu proizvodnju, preduzeće je zauzelo zavidno mesto na srpskom tržištu nameštaja.

VRHUNSKI PROSTOR

Na preko 1.000 kvadratnih metara vrhunski opremljenog izložbenog prostora u salonu na Žitnom trgu, kupci mogu pronaći sve što je potrebno za opremanje kuće, stana ili poslovnog prostora.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kompanija Univer Savić ima sopstvenu proizvodnju, iz koje se posebno izdvajaju kuhinje po meri, kvalitetne ugaone garniture, ormani… koji se izrađuju u širokoj paleti vrhunskih materijala.

NAJVEĆI PRIORITET – ZADOVOLJAN KUPAC

Ponosni što su još uvek u stopostotnom domaćem vlasništvu, poseban segment poslovanja usmeren je prema zadovoljnom kupcu. To im je najveći prioritet, pa tako i motivacija da se stalno radi na poverenju; da pružaju kvalitetnu, široku ponudu i, povrh svega, pristupačne cene. Srećni su što je konačno i Zrenjanin dobio njihov salon, a lokacija na kojoj od petka rade se već prvog dana pokazala kao pun pogodak.

Na više od 1.000 kvadratnih metara, u velikom broju uređenih ambijenata, smešten je pomno biran nameštaj prema najnovijim trendovima, koji pokriva asortimane od kuhinja rađenih po meri i želji kupaca do kuhinjskih blokova, dnevnih boravaka, trpezarija, spavaćih soba, dečijih soba, predsoblja, kao i zaista veliki izbor dekoracija za svaku prostoriju.

BESPLATNA DOSTAVA

– Otvaranjem novog salona u Zrenjaninu, naša ponuda će biti pristupačnija kupcima u Banatu. Naš stručni tim dizajnera i montera je marljivo radio, kako bi prilikom otvaranja sve izgledalo besprekorno. U velikom broju uređenih ambijenata smešten je pomno biran nameštaj prema najnovijim trendovima i veliki broj propratnih artikala za uređenje doma. Izgled novog salona mnoge je oduševio a, povrh svega, kupci su naišli i na brojne popuste, kojih će biti i u narednom periodu – rekao nam je Ivan Nikolić ispred kompanije Univer Savić.

– Tajna našeg uspeha leži u tome da je Univer Savić porodična firma, koja je uvek planirala poslovanje i išla korak napred. U vreme kada mnogi zatvaraju mi, evo kao što vidite, otvaramo ovaj salon namještaja za koji sam uveren da će biti uspešan. Ovako nešto trebalo je Zrenjaninu, ali i Banatu – poručuju iz kompanije Univer Savić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh