I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Otvoren novi PerSu market u Zrenjaninu

Na adresi Dr Tihomira Ostojića 92, u subotu 19. januara, presecanjem crvene trake, svečano je otvoren 14. po redu PerSu market u Zrenjaninu. Vrata novog PerSu marketa otvorena su radnim danima i subotom od 06:30h do 20:30h i nedeljom od 7h do 20h.

Na oko 80 m 2 prodajnog prostora, ovaj minimarket svakodnevno nudi svojim potrošačima preko 2.500 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova. Na dan otvaranja, znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja i promotivnih aktivnosti, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca.

Iz ponude izdvajamo PerSu pijacu sa svežim, zdravim i ukusnim voćem i povrćem bržiljivo odrabranim za Vas i Vašu porodicu, ali i odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla. Ukoliko živite u Zrenjaninu ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom vojvođanskom gradu, PerSu marketi Vas pozivaju da ih posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine.

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Da se dobar glas daleko čuje potvrdila je gužva na kasama od ranih jutarnjih sati. Komšije i komšinice koje su svojim prisustvom uveličale ovaj dan, dočekalo je ljubazno i nasmejano osoblje, što je uz brojne poklone iznenađenja, promotivne aktivnosti, učinilo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh