I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Max Mobile – sve za mobilne telefone na jednom mestu, servis u roku 24 h

Max Mobile nudi sve na jednom mestu za Vaš mobilni telefon: prodaja mobilnih telefona i prateće opreme, servis, otkup i zamena telefona.

– Kako bismo našim klijentima ponudili samo vrhunski kvalitet telefona i opreme, redovno pratimo dostignuća iz oblasti mobilne telefonije – poručuju iz novootvorene radnje, koja se nalazi preko puta „Valtera“.

 

U ponudi prodavnice Max Mobile očekuju vas najnoviji mobilni telefoni vodećih svetskih proizvođača, po porudžbini: Samsung, iPhone, Huawei i ostale marke. Sa željom da Vam olakša izbor telefona, koji će u potpunosti da odgovori na Vaše zahteve, ljubazno i profesionalno osoblje stoji na raspolaganju za sve vrste saveta.

VELIKI IZBOR PRATEĆE OPREME

Ukoliko želite da dodatno zaštitite i ulepšate Vašeg ljubimca, u ponudi prodavnice Max Mobile očekuje Vas veliki izbor prateće opreme, po pristupačnim cenama: slikonske futrole, zaštitna stakla i folije, punjači, baterije, memorijske kartice, slušalice, data i usb kablovi…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

POPRAVKA – BRZO I EFIKASNO

Kada se javi neki problem u radu Vašeg mobilnog telefona, Max Mobile pruža kompletnu uslugu popravke svih modela mobilnih telefona. Nezavisno da li je u pitanju problem hardverske ili softverske prirode, njihov tim servisera vrši sve vrste popravki, brzo, pouzdano i efikasno.

Max Mobile bavi se i otkupom mobilnih telefona novije generacije, uz najpovoljnije uslove i isplatu koja se vrši na licu mesta. Takođe, postoji mogućnost zamene Vašeg mobilnog telefona za neki noviji model, po dogovoru.

Zakoračite u prodavnicu i servis Max Mobile i pronađite sve što Vam je potrebno za pametne telefone, po pristupačnim cenama!

KONTAKT

Max Mobile je novootvorena prodavnica, koja se nalazi u centru grada, preko puta „Valtera“. Više informacija potražite na facebook stranici ili instagramu.

Adresa: Pupinova 4

Tel: 0694000064

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh