I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gomex

Otvoren i drugi objekat Gomexa u Beogradu

U Beogradu, u naselju Labudovo brdo, danas je otvoren drugi maloprodajni objekat „Gomex“-a.

Tačno u 9 sati, u ulici Serdar Janka Vukotića 30 supermarket „Labudovo Brdo“ otvorio je svoja vrata za prve potrošače, koji nisu krili svoje oduševljenje kako izgledom prodavnice tako i sjajnom ponudom gotovo 5000 različitih artikala.

gomex2Uz brojne promocije i degustacije, potrošači su se upoznali sa „Kasicom Brojalicom“, loyalty karticom GOMEX-a i već prvog dana zarade „keširiće“ kupujući u novotvorenoj radnji.

Supermarket „Labudovo Brdo“ prostire se na 450 kvadrata prodajnog prostora, raspolaže sa tri kase, a za kvalitetnu i brzu uslugu brine se 18 novozaposlenih trgovaca koji su u međuvremenu prošli obuku u GOMEX-ovom Trening centru u Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

gomex

gomex1

gomex4

gomex5
gomex3
– Ovo je još jedna u nizu novootvorenih radnji u kojima su primenjeni novi standardi GOMEX-a kada su u pitanju police za izlaganje robe, rashladne vitrine, ali i grafičko uređenje spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora. Svakako da je rezultat ovih novih, savremenih standarda za formatiranje maloprodajnih objekata još veće zadovoljstvo kupovine u GOMEX-u, kažu u toj kompaniji.

Uz izuzetan izbor brojnih artikala po pristupačnim cenama, supermarket „Labudovo Brdo“ potrošaćima nudi i kvalitetno meso i mesne prerađevine koje stižu iz zrenjaninskog Rashladno-distributivnog centra GOMEX.

Radno vreme objekta je svakog dana od 6,30 do 22 sati.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh