I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Otvoren drugi PerSu market u Subotici

Uz poštovanje propisanih mera Vlade Republike Srbije, svečano otvaranje drugog PerSu marketa u Subotici na adresi Braće Radić 43, proteklo je u znaku upoznavanja sa novim komšijama.

“Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja.” – poručuju iz PerSu marketa.

Otvaranje drugog PerSu marketa u Subotici proteklo je u radosti i veselju. Najvernije komšije PerSu marketi obradovali su sa 100 poklon paketa, 100 poklon cegera, dok je svaka 50. kupovina toga dana bila gratis.I tu nije kraj poklonima, prilikom ostvarene kupovine svaki potrošač dobio je greb greb karticu i mogućnost da ostvari popust na datu kupovinu u iznosu od 5-20%.

“Zbližavanje i upoznavanje sa našim kupcima dolazi kroz otvorenost i ljubaznost PerSu osoblja, stoga verujemo da ćemo i u novom PerSu marketu u Subotici uspostaviti upravo taj odnos poverenja i bliskosti, te da će on postati deo svakodnevnice naših komšija i mesto u kome će se uvek osećati dobrodošlo i sigurno.” – poručuju iz PerSu marketa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Novi objektu Subotici prostire se na čak 313 m2 i kao i odiše prostranošću i udobnošću, a svojim potrošačima svakodnevno nudi preko 4.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

Kada dođete u Suboticu, obavezno posetite PerSu market i osetite iskustvo prijatne kupovine. Vidimo se 😊

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh