I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Svi ste pozvani na otvaranje „Walter“-a

Dan koji su istinski gurmani dugo čekali je svakako 16. jul kada se definitivno i zvanično otvara Walter – sarajevski ćevap u Pupinovoj ulici, lokal pored Glavne pošte.

walter u zrenjaninu

Otvaranje lokala kreće od jutarnjih časova i trajaće celoga dana. Prvi radni dan je otvorenog tipa i Walter u Zrenjaninu poziva sve Zrenjanince da probaju specijalitete o kojima se priča mesecima unazad zahvaljujući opsežnoj kampanji.

PerSu marketi

Koncept popularnih restorana koji se nalaze na nekoliko lokacija u Beogradu odlučio je da prvi grad van prestonice u kojima će biti otvoren popularni Walter bude baš Zrenjanin. Ponudu restorana krasi profesionalna usluga, obimne porcije, izuzetno kvalitetno meso i brojni specijaliteti, ali sve to dobija punu čar zahvaljujući popularnim cenama.

Iako se nalazi u Pupinovoj ulici u Zrenjaninu, imaćete osećaj kao da ste u sred Baščaršije. Enterijer je koncipiran tako da podseća na Sarajevo, na onaj stari sarajevski duh. Unutrašnjost lokala ukrašena je tradicionalnim predmetima kao što su gobleni, fildžani, avani, ibrici, stari mlinovi za kafu, sve ono što možete videti šetajući starim Sarajevom. Na zidovima su istaknute fotografije iz kultnog filma, slike čuvenog Valtera i drugih junaka. Kompletan enterijer je urađen u drvetu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

U očaravajućem ambijentu koji se nalazi u samom centru grada, uživaćete u čuvenim ćevapima od čiste junetine spremljenim po tajnom receptu kulinarskih majstora, junećem bifteku, sudžuku, tufahijama, baklavama i mnogim drugim specijalitetima koje Walter sada donosi i u naš grad.

MENI, CENE I PONUDA

Ukoliko vas zanimaju cene i ponuda menija u Walteru, oduševićete se pre svega pristupačnošću koja ih krasi, a nakon obroka konstatovaćete i obimnost porcija i kvalitet hrane koja gađa u centar sa ukusom.

  • Divider

  • Divider
Na vrh