I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aviv park Zrenjanin

Otvaranje skejt parka u Aviv parku Zrenjanin

U nedelju, 10. jula, održaće se svečano otvaranje skejt parka u Aviv Parku Zrenjanin. Osim za skejtere, ovaj park je napravljen i za druge ljubitelje ekstremnih sportova, kao što su roleraši i biciklisti.

skejt-park-aviv-park

Tim povodom Aviv Park Zrenjanin priprema za sve fanove ovih ekstremnih sportova, a i za sve ostale posetioce, fenomenalan program koji počinje u 18 časova, i trajaće sve do 22 časa, najavili su organizatori.

Program će voditi čuveni BMX-er Dejan Tomić, poznat u ovim krugovima kao Toma BMX, a program će biti podeljen u tri dela: izvođenje najboljih trikova (best trick show) na skejtu, rolerima i BMX-u. Nakon toga održaće se demonstracija slobodne vožnje, a na samom kraju će se podeliti i pokloni najboljim takmičarima.

Na svečano otvaranje skejt parka dolazi i devet profesionalnih vozača, po tri iz svake kategorije, koji će posetiocima u Aviv Parku Zrenjanin demonstrirati svoje spektakularne vožnje i trikove. Oni nastupaju i takmiče se svuda u svetu, i sa svojim nastupima “oduzimaju dah” dok ih posmatrate šta sve znaju da rade po daskama i preprekama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svečano otvaranje skejt parka će pratiti muzički nastup poznatog DJ-a, koji će bodriti sve učesnike. Za vreme programa, u skejt parku će biti i “Monsterov” džip sa ozvučenjem, a promoterke će deliti “Monster” energetsko piće.

Ovaj skejt park biće na raspolaganju svim ljubiteljima i vozačima besplatno tokom celog dana, a u narednom periodu će se u njemu organizovati i nova takmičenja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh