I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Pozivamo vas na otvaranje nove sezone Gradskog kviza

Pozivamo vas da u subotu, 15. septembra, dođete na otvaranje nove sezone Gradskog kviza sa početkom u 20:00 h, na Vašu omiljenu lokaciju u centru Zrenjanina – restoran Renesansa.

Dragi kvizoljupci, odmorni od letovanja i uzbuđeni zbog nove sezone, Renesansa vas poziva da se pridružite na velikom otvaranju nove sezone Gradskog kviza u subotu, 15. septembra, u dobro poznatom prostoru na prvom spratu Tržnog centra Renesansa.

Organizatori su se pobrinuli da nova sezona bude još bolja od prethodne, pa su odlučili da uvedu brojne novitete, za koje ćete saznati pred sam početak kviza.

Novi Gradski kviz u restoranu Renesansa doneće zanimljiva pitanja, mnoštvo zezancije i dobre ekipe, a vi ponesite znanje, osmeh na licu i dobro raspoloženje. Kao i svaki put do sada za stolom će vas dočekati službeni obrasci na koje ćete ispisivati svoje odgovore.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Uslov za učešće je da imate ekipu, koju čini najmanje 4, a najviše 6 osoba.

Pobednici dobijaju nagrade kao i prošle sezone, a tri najbolje ekipe se časte u kafeu ili restoranu Renesansa! Ovo će biti „nulti“ kviz u novoj sezoni, odnosno zagrevanje, a posle toga će početi ligaško takmičenje. Takođe, organizatori najavljuju interesantne nagrade za najbolje ekipe na kraju sezone.

POPULARAN VID ZABAVE U SVETU

Gradski kviz je verzija pub kviza, koji je inače nastao u pubovima i kafićima u Velikoj Britaniji i danas važi za jedan od najpopularnijih vidova zabave u svetu. Kviz je podeljen u nekoliko kategorija: geografija, istorija, film, sport, razno… uz obično jedno ili dva bonus pitanja.

renesansa kviz

GRADSKI KVIZ

Ovaj interaktivan kviz igra se u timovima od 4 do 6 igrača.

Namenjen je svim uzrastima, a pitanja će biti iz opšte kulture.

Kviz će se održavati jednom mesečno u restoranu Renesansa koji se nalazi u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 15.

Ekipe možete prijaviti na brojeve telefona: 063/812-55-53 ili 060/000-64-80.

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh