I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Na dobro poznatoj adresi u Zrenjaninu, OTP banka posluje već nekoliko meseci

OTP Grupa je u septembru 2019. godine uspešno realizovala kupovinu banke Societe Generale Srbija, koja od tada posluje kao OTP banka Srbija.

Prioritet banke ostaje orijentisanost ka klijentima, usmerenost ka inovacijama i posvećenost daljem razvoju, a njena adresa u Zrenjaninu ostaje ista – Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2 (prizemlje vodotornja).

Ovom transakcijom OTP banka je postala dragocen član OTP Grupe, a spajanjem OTP i Vojvođanske banke koje je planirano za 2021. godinu, Grupa nastavlja da jača svoju tržišnu poziciju u Srbiji. Integracija ove dve banke rezultiraće stvaranjem vodeće bankarske institucije na srpskom tržištu po visini aktive, broju ekspozitura i portfoliju kredita i depozita.

U narednom periodu, glavni fokus obe članice OTP Grupe biće održavanje najvišeg kvaliteta usluga u radu sa klijentima i uspešna implementacija procesa integracije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Do tada, OTP banka svojim klijentima izlazi u susret tamo gde njima najviše odgovara – u jednoj od 92 ekspoziture širom Srbije, na e-banking platformi, ili putem mobilne aplikacije. Sa punom posvećenošću, pruža kvalitetnu uslugu i raznovrsnu ponudu proizvoda klijentima, fizičkim i pravnim licima – velikim privatnim i državnim preduzećima, domaćim i multinacionalnim kompanijama, finansijskim institucijama, kao i sektoru malih i srednjih preduzeća, mikrobiznisu i preduzetnicima.

Za sve dodatne informacije možete posetiti sajt banke.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh