I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Otkrijte lepotu grčkih ostrva

Grčka ostrva, osunčana toplim mediteranskim suncem, okupana svežinom mora, prekrivena stoletnim maslinjacima i vinovom lozom, okružena beskrajnim plažama.

Čovek je još od najranije istorije na ovim prostorima pronašao savršenstvo, gradio palate, svetilišta, tvrđave i crkve. Šarmantna naselja uskih ulica koje vode do ribarskih luka sećaju na prošlost i tradicionalni način života. Ipak, svako grčko ostrvo je svet za sebe. I svako priča svoju priču. Jedinstvena lepota, kulturno-istorijsko nasleđe, zdrava hrana, gostoljubivi domaćini… Samo su neki od razloga zbog kojih su grčka ostrva postala najomiljenija evropska turistička destinacija.

Turistička agencija Solaris Travel poziva Vas da iskoristite akcijske ponude i priliku da po odličnim cenama otkrijete i istražite neka od najlepših ostrva:

LEFKADA PROMO AKCIJA – do 31.03. rezervišite letovanje po akcijskim cenama, paket aranžmani sa autobuskim prevozom i smeštajem već od 65€ po osobi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

SANTORINI – FORTUNA PROGRAM – promotivne cene za uplate do 31.03.2014., paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem već od 299€ po osobi.

KRIT – PROMOTIVNA PONUDA cene paket aranžmana sa avio prevozom i smeštajem već od 259 €. Akcija traje do 31.03.2014

RODOS – PROMOTIVNA PONUDA cene paket aranžmana sa avio prevozom i smeštajem već od 269 €. Akcija traje do 31.03.2014

U agenciji Solaris Travel možete dobiti detaljne informacije o ostrvima, pansionskim i vanpansionskim sadržajima, znamenitostima, izletima i ostalim mogućnostima dobrog i sadržajnog letovanja. Očekujemo Vas svakog radnog dana od 10 – 19 časova u Gimnazijskoj 25. Tel:023.610.007. Pratite nas na našoj fb stranici.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh