I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aldebaran

Oslobodite se celulita i izbacite toksine iz tela

Oblikovani mišići, koža bez celulita i masnih naslaga na nogama, velikom broju žena deluju kao pojmovi koje je nemoguće postići bez intenzivnih treninga i vežbanja. Kondicioni treninzi, vežbe snage i kardio programi obezbeđuju zdravlje organizmu i lep izgled telu, ali se mogu dopuniti nekim od efikasnih metoda koje pružaju kozmetički saloni.

Salon „Aldebaran“ dugi niz godina pruža usluge za oblikovanje tela i oslobađanje viška masnoća, vode i toksina u organizmu. Kombinacijom specijalizovanih aparata i ručnim masažama, efekti ne izostaju.Volja i upornost su preduslovi da biste bilo šta započeli ali i završili. Osobe koje su čvrstog stava da se upuste u borbu sa problemima tkiva poput celulita, moraju biti uporne da u tome i istraju. Najefikasnije rezultate postižemo kada se klijenti odluče za kombinaciju rada aparatima i ručnim masažama u području nogu, pretežno butina“, kažu u ovom kozmetičkom salonu u ulici Brigadira Ristića.

Tretmani koji se mogu koristiti u ovom salonu jesu limfna drenaža kojom se izbacuje višak vode, toksini i vrši se priprema za drugi korak – program razgradnje celulita. Postavljanjem elektroda na precizno predviđena mesta, stimulišu se ključne tačke na telu kojima se ubrzava metabolizam, „razbija“ celulit, a mišići dobijaju tonus.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ručnom masažom dodatno se podstiče razgradnja masnih stanica, izbacivanje vode i štetnih materija, ubrzava se cirkulacija. Krajnji efekat ogleda se u gubitku obima butina, njihovom oblikovanom izgledu i zategnutoj koži.

 

U ovom salonu kažu da je vrlo važno raditi serije tretmana i ne prekidati ih, a istovremeno se držati i saveta o ishrani i unosu vode.

Serija od 10 tretmana u „Aldebaranu“ košta 4000 dinara za bilo koji od ponuđenih programa :

  • limfna drenaža
  • razgradnja celulita
  • jačanje i oblikovanje mišića

Kontakt i zakazivanje

TC BAGLJAŠ KOD NADVOŽNJAKA

023/531.481    063/811.65.41

Radno vreme 10-21h radnim danima, 10-16h subotom

foto: pricebook.rs, facebook/design fat free

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh