I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Čaroban kutak u centru Zrenjanina – originalni suveniri i zanimljivi pokloni

Nadasve simpatična i neobična radnja „Suvenir 023“, vrlo brzo se izdvojila svojim vizuelnim identitetom od ostalih prodajnih objekata u strogom centru grada.

suvenir-9

Ova suvenirnica iako mlada po stažu, bavi se jednom važnom tematikom – očuvanjem vrednosti, tradicije i kulture sa podneblja Banata.  Oficijelni slogan „Kašće Ti Se Jedna Lepa Priča“, uvodi kupce u jednu divnu i toplu priču ispričanu na raznovrsnim suvenirima, ukrasnim i upotrebnim predmetima.

„Suvenir 023“ nije samo mesto na kom će turisti naći uspomenu na svoju posetu glavnom gradu Banata, već se ovde mogu kupiti fantastični kreativni pokloni za rođendane, godišnjice, useljenje, znak pažnje. Ako ste kreativni, volite humor i da darujete originalan poklon – na pravom ste mestu. Izvol’te!

– Pored zanimljivih poklona koje nudimo, tu su i originalni suveniri sa motivima Zrenjanina, Banata i Vojvodine. Svaki motiv je pažljivo osmišljen i s ljubavlju prenešen što se po pozitivnim reakcijama sugrađana i gostiju vidi. Nudimo i mogućnost štampanja na komad što je lep poklon dragoj osobi. Izaberite vama dragu sliku ili tekst po vašoj želji i mi ćemo je odštampati na majici, jastuku, kanvas slici. Takođe, štampamo unikatne bedževe i pozivnice za svadbe kakve zamislite, pričaju nam u ovoj suvenirnici.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

suvenir-8

suvenir-6

suvenir-5

suvenir-4

suvenir-3

suvenir-1

suvenir-2

Osluškujući želje, potrebe i ideje kupaca dizajnerka angažovana na kreiranju suvenira, rukom crta motive koji se kasnije štampom prenose na suvenire, što garantuje unikatnost svakog artikla. 

Uverite se sami – zavirite u ovaj jedinstveni i čaroban kutak u centru Zrenjanina. Tacne, podmetači, šolje, kišobrani, jastuci, bedževi, magneti, majice…čekaju u prizemlju Vodotornja, na vašu prvu priliku da nekoga obradujete.

suvenir-10

Više o ovim originalnim i unikatnim suvenirima možete pogledati na facebook stanici Lala i Sosa ili sajtu www.suvernir.rs

„Suvenir 023“ nalazi se u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića u prizemlju zgrade „Vodotoranj“ telefon 023/522503

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh