I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Preko 500 proizvoda organske hrane u Univerexport-u

Zaboravljeni ukus, miris i boja namirnica sa sela, vraćaju se na velika vrata sve većom razvijenošću svesti ljudi o tome koliko je bitno to što jedemo i koliko nas to zapravo čini onim što jesmo.

Univerexport

Kompanija Univerexport sa novim PriroDa konceptom, razvijenim uz podršku domaćih, lokalnih proizvođača i velikog, svetskog lanca organskih i prirodnih proizvoda, italijanske kompanije Natura Si, širi tržište organskih proizvoda, koji isto koliko imaju pozitivan efekat na zdravlje, jednako uspešno utiču i na okruženje u kojem živimo.

Univerexport sa novim konceptom PriroDa posvećen je misiji da se konzumiranjem zdrave i ekološke hrane, korišćenjem bio kozmetičkih proizvoda dodatno utiče i na očuvanje okoline – jer čak i mali gest popust odlaska u supermarket, odnosno kupovina pojedinačnog organskog proizvoda može da pomogne da budućnost ide u boljem pravcu.

PREKO 500 ORGANSKIH PROIZVODA

zdrava-hrana-univerexport

Kutak Priroda osmišljen je  kao format „prodavnice u prodavnici“ i nudi oko 500 prehrambenih organskih proizvoda i isto toliko neprehrambenih, bio artikala.

Da bi proizvodi stekli ove epitete moraju da budu uzgajani na zdravom zemljištu i ekološki ispravnim uslovima, što je i dokaz tvrdnji da se proizvodnja organske hrane bavi i očuvanjem okoline.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Univerexport postaje mesto na kojem domaći uzgajivači organskih proizvoda nalaze put do potrošača, a putem sopstvene proizvodnje daje se dobar primer i na pravi način razume potreba proizvodnje i plasmana takvih proizvoda.

Kada kažemo organska hrana, pomislimo na domaću, zdravu, ukusnu hranu, tek ubranu u bašti. Kada pomislimo na ljude koji je konzumiraju, vidimo u njima one kojima žele da znaju kakva je hrana koju konzumiraju. Kada govorimo o organskom načinu ishrane, zapravo govorimo o načinu života.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh