I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„Optima“ zapošljava – šansa za nove radnike

Auto centar Optima od nedavno prima novi kadar za rad u njihovom servisu. U toku je konkurs za prijem sautomehaničara sa iskustvom u oblasti automehanike i savremene dijagnostike.

Budući radnik biće angažovan na servisiranju putničkih i poluteretnih vozila, a pored poznavanja rada na računaru, neophodno je i da ima položen vozački ispit za B kategoriju.

optima

– Uvek smo otvoreni za stručnu radnu snagu koja će u našem centru moći da  stekne značajno iskustvo. Prednost uvek imaju osobe spremne da rade na sebi, da se usavršavaju i da vole ovaj posao. Posao automehaničara je specifičan i ne može ga raditi svako, ali oni koji su uporni i žele da budu najbolji u svom poslu – znaju koliku vrednost nose u svojim rukama – kaže  vlasnik Auto centra „Optima“, Slaviša Materić.

Jedan od uslova za ovo radno mesto jeste starosna granica do 40 godina, a zainteresovani svoje radne biografije mogu poslati mejlom na adresu slavisa@autocentaroptima.rs ili je doneti lično u Miletićevu ulicu broj 85.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh