I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„Optima“ : Besplatna zamena amortizera

AmortizeriU Auto centru „Optima“ otpočela je velika martovska akcija besplatne zamene amortizera. Pravo na ostvarivanje besplatne zamene imaju svi vozači koji amortizere kupe u tom centru.

ULOGA I VAŽNOST AMORTIZERA

Pored pneumatika i kočnica, amortizeri  igraju veoma važnu ulogu u bezbednosti automobila.

Uloga amortizera je da drže pneumatike automobila u stalnom kontaktu s putem, čime im pomažu da ostvare najbolje prijanjanje prilikom skretanja i kočenja.  Ukoliko su amortizeri istrošeni, narušava se oslanjanje i udobnost vozila.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Iako su skriveni ispod lukova točkova automobila, i nisu lako i brzo dostupni za proveru o istrošenosti, preporučuje se da se menjaju jednom godišnje ili na svakih 20.000 kilometara, kao i da se uvek menjaju u paru zbog održavanja ravnoteže.

OPASNOST OD ISTROŠENIH AMORTIZERA

„Iskustvo pokazuje da određeni broj vozača nije svestan mogućih opasnosti od istrošenih amortizera i činjenice da je sa takvim komponentama bezbednost njihovog vozila ozbiljno ugrožena“, kažu u Auto centru „Optima“. Opasnost se ne odnosi samo na vozača, već i na putnike u vozilu kao i sve ostale učesnike u saobraćaju.

KAKO PREPOZNATI DOTRAJALOST AMORTIZERA ?

Istrošeni amortizeri se mogu prepoznati po većoj promeni opterećenja pri skretanju, lošem ponašanju automobila na neravnim površinama i neravnomernom oslanjanju. U „Optimi“ se vrši efikasna provera stanja amortizera, a u slučaju potrebe – servisni tim obavlja brzu i profesionalnu zamenu istrošenih amotizerima novim, čime automobil dovodi u stabilno i bezbedno stanje.

Akcija besplatne zamene amortizera trajaće do kraja meseca.

Optima

AUTO CENTAR “OPTIMA”
Miletićeva 85, Zrenjanin
023/526.027, 526.747, 533.544 mob. 062/526.747, 062/526.027
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh