I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Optika Prima Vam predstavlja brend naočara Persol

Persol, kultni italijanski brend naočara, debitovao je 1917. godine. Sa svojim zvučnim imenom, što znači „za sunce“, ponosni je naslednik kulture izvrsnosti i zanatske izrade.

Neodoljiva privlačnost bezvremenog dizajna i umetničkog kvaliteta čini ovaj brend omiljenim u svetu kinematografije. Nakon velike slave u Holywoodu i stogodišnjice, svaki okvir se i danas radi ručno u Italiji!

Tražite tehnološki najnaprednije naočare na tržištu?

Ne tražite dalje od vrhunskih sunčanih naočara Persol! Polarizovana i antirefleksna sočiva štite vaše oči od elemenata, dok se njihove prepoznatljive fleksibilne stabljike prilagođavaju vašem profilu i pružaju apsolutnu udobnost. Muške sunčane naočare Persol napravljene su od samo najfinijih materijala, sve do srebrne strelice na slepoočnici.

Shvatićete poentu:  Vi ste cool, sabrani – i čovek besprekornog ukusa!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jedinstveni spoj prirode i tehnologije. Acetat od pamuka i praškasti pigmenti pomešani formiraju varijacije koje se mogu naći samo u sunčanim naočarima Persol. To nije sve: korišćenje prirodnih materijala omogućava nam da stvorimo varijacije boja koje su jedinstvene za svaki komad okvira – što znači da je svaka boja unikatna i ne možemo ponoviti istu boju dva puta!

Iz mraka se pojavljuje jedan nepogresiv oblik – neuporediva Strelica

Oni su prvi postali ambiciozni brend za džetsetere, pre njih je svaki drugi brend naočara gledao kao: „Ovo biste trebali da nosite kao medicinski uređaj“. Ali je Persol to podigao na drugi nivo i Srebrna strela je bila znak da kažete da ste deo “revolucije”.

Pokažite svoju autentičnost i budite originalni – Persol

Posetite optiku Prima i uverite se u kvalitet ovog brenda još danas!

KONTAKT

Optika Prima

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 36, Zrenjanin
(preko puta Glavne apoteke)
Telefon: 062259050

Instagram

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh