I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Tri dana popusta na dioptrijske i sunčane naočare u Optici Piljak

Ako vam trebaju naočare ili želite malo da osvežite svoj „look“, sigurni smo da ćete u raznolikoj ponudi u optici Piljak pronaći baš ono što vam treba.

POPUST NA SVE 10 – 30%

– Povodom Shopping Day -a odlučili smo da obradujemo Zrenjanince i ponudimo snižene cene tokom tri dana. Kompletan asortiman, dioptrijske i sunčane naočare, biće snižene 10 – 30 posto od petka do nedelje, odnosno od 15. – 17. novembra – rekao je Vladimir Piljak, optometrista i vlasnik Optike Piljak.

POPUST TRAJE 3 DANA

Najpoželjnije modele naočara pronađite u optici Piljak, koja se nalazi u Aviv parku i to na popustu od 10 – 30% na kompletan asortiman, bez ikakvih ograničenja, na sve vrste plaćanja. Popust se odnosi na sve modele sunčanih i dioptrijskih naočara i važi u petak, subotu i nedelju – 16, 17 i 18. novembra.

 

Optika Piljak je renomirani prodavač poznatih svetskih brendova kako dioptriskih tako i sunčanih naočara. U ponudi se nalaze i visoko kvalitetna stakla za dioptriske naočare, kao i sočiva, tečnost za sočiva…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ono po čemu je Optika Piljak poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara, maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga.
Potrebe ljudi za naočarima za vid iz dana u dan sve više rastu. Živimo u takvom vremenu, gde je skoro nemoguće zamisliti funkcionisanje bez elektronskih uređaja.

To utiče na pogoršanje vida i brži rast dioptrije. Dioprijske naočare više nisu samo sprava, koja može da poboljša ili zaštiti naš vid. Naočare su modni trend, koji se menja svake sezone.

Optika Piljak u svojoj ponudi ima merenje dioptrije sa najnovijim i najmodernijim aparatima, a zahvaljujući individualnom pristupu, za vas će izraditi najzahtevnije dioptrijske naočare za sve generacije.

Takođe, optika Piljak nudi vam veliki izbor sunčanih naočara renomiranih svetskih dizajnera, a mogu ih izraditi i sa vašom dioptrijom.
Ukoliko želite da vidite život drugim i lepšim očima, posetite optiku Piljak i izaberite jedan od mnogobrojnih modela naočara najpoznatijih svetskih brendova na popustu od 10 -30%.

BESPLATNI PREGLEDI

Besplatni pregledi su utorkom, četvrtkom i subotom od 18 h.

 

KONTAKT

Zakazivanje putem telefona 023 310 17 03.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh