I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Optika Piljak – besplatna stakla od – 6 do + 6 svakom kupcu naočara

Optika Piljak je stekla renome tokom devet godina rada u Novom Sadu, a već dve godine se brine za vaš vid i u poslovnici u zrenjaninskom Aviv Parku.

Optika Piljak je poznata po kvalitetnoj izradi naočara, maksimalnoj korektnosti i ljubaznosti u odnosu prema svojim klijentima.

OD – 6 DO + 6 BESPLATNO!

Povodom proslave drugog rođendana optike Piljak u Zrenjaninu, odlučili su da prošire tu sreću na svoje sadašnje i buduće kupce, koje će od ponedeljka, 8. oktobra do nedelje, 14. oktobra počastiti besplatnim staklima i neodoljivim popustima!

Za kupovinu naočara, optika Piljak časti vas besplatnim staklima u rasponu dioptrije od – 6 do + 6 (sferna dioptrija).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ako vam trebaju naočare ili želite malo da osvežite svoj „look“, sigurni smo da ćete u raznolikoj ponudi pronaći baš ono što vam treba, a sada je prava prilika da iskoristite ovaj neverovatan popust.

Potrebe ljudi za naočarima za vid iz dana u dan sve više rastu. Živimo u takvom vremenu, gde je skoro nemoguće zamisliti funkcionisanje bez elektronskih uređaja. To utiče na pogoršanje vida i brži rast dioptrije.

Zahvaljujući vrhunskoj opremi u Optici Piljak se brzo i kvalitetno izrađuju naočare po želji kupca.

Roba izložena u radnji je visokog kvaliteta renomiranih svetskih proizvođača kao što su: Ray Ban, Vogue,Versace, Luxottica, Arnette, Sferoflex, Just Cavalli Armani…

U optici Piljak (u Aviv parku) možete dogovoriti termin i napraviti besplatnu kontrolu vida najsavremenijom opremom putem telefona 023 310 17 03.
Mnogobrojni pregledi dovoljno govore o poverenju koje su stekli kod ljudi. Njihova misija su zadovoljni klijenti.

 

BESPLATNI PREGLEDI

Pregledi su utorkom, četvrtkom i subotom od 18 do 20 h.

MOGUĆNOST ODLOŽENOG PLAĆANJA

Odloženo plaćanje na 12 mesečnih rata bez učešća i kamate.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh